Skipas tatranska lomnica zlava

Vyber si skipas , ktorý ti vyhovuje. Na sezónne skipasy sa nevzťahujú žiadne ďalšie zľavy ! Celodenný skipass v SKI Jasná Chopok a vo Vysokých Tatrách platný od 7. Kontakty na strediská: Lyžiarske stredisko Jasná Nízke Tatry. Informácie o prevádzkovej dobe a zjazdovkách nájdete na stránke vt. GOPASS karta Vám prináša zvýhodnené ceny vo všetkých našich striediskách a tiež pri nákupoch v e-shope.


Chcete získať GOPASS benefity? Vlastniť kartu GOPASS sa oplatí. S kartou GOPASS získavate nárok na nižšie ceny, pohodlný nákup v našom e-shope a možnosť zbierať body, ktoré . Nezabudni na ISIC, ITIC alebo EUROa uplatni si zľavu pri kúpe skipasu vo viac ako lyžiarskych strediskách na Slovensku. Na mape HORSKÝ HOTEL GRANIT A KLIMATICKÉ KÚPELE TATRANSKÉ ZRUBY. Najväčšie zľavy a akcie až do nájdete na zlavy.


Pobyty vo vysokých tatrách so skvelými zľavami len u nás! Užite si zimu za lacnejšie. Vyberte si svoju zľavu na pobyt v Tatrách.


Komfortné ubytovanie, bohaté raňajky, dokonalý relax, skipass a množstvo ďalších benefitov nájdete vo výhodných SKI balíkoch našich hotelov. Skipassy so zľavami až do ! Nemusíte sa báť nevyužitého skipasu alebo zlého počasia – jednoducho ho vymeníte za zábavu v aquaparkoch. Na aktivovanú kartu nahrá recepcia hotela objednané služby ( skipas , aquapass,) a klient . Zakúpený skipas je možné využiť od 9. JASNÁ Nízke Tatry - Chopok sever a Chopok juh.


Pre držiteľov platných kariet platí tarifa JUNIOR – t. Možnost zakoupení snídaně a večeře. V cenách je zahrnuto používání kuchyně. Stravování je možné řešit individuálně. Pre túto stánku nie sú k dispozícii žiadne informácie. Tento prvý veľký tatranský hotel navštívili mnohé významné osobnosti – saský korunný princ Fridrich August, československý prezident Eduard Beneš, britský premiér Harold Wilson, Fidel Castro a . Zľava , a viac nocí, EUR.


Ubytovanie na nocí a skipas na dní pre dospelú osobu v hlavnej sezóne len 2EUR. Pobyt pre dvoch s ubytovaním pod Lomnickým. Vysoké Tatry: polpenzia, sauna a zľava na skipas pod Lomnickým štítom. Určite si tu zalyžujete aj s celou rodinou, . SKICHEM Lopušná dolina . Ceny ubytovania sú flexibilné a závisia od konkrétneho dátumu pobytu a času, kedy si svoj pobyt objednávate.


Odporúčame vám skorú rezerváciu, ktorá vám zaručí najnižšie dostupné ceny. Pre zistenie cien v konkrétnych termínoch, prosím, využite náš formulár dostupnosti. Ako získať špeciálne ponuky a najlepšie ceny .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba