Samsung zlaty

Samsung Galaxy Szlatý Mobilní telefon 5. V zlatom farebnom prevedení s hrúbkou len mm pôsobí luxusne. Dodávaný operačný systém je Android 5. Výkon zariadenia zabezpečuje . Výsledkom je dokonalá rovnováha dizajnu a funkčnosti, ktorá poskytuje pokročilé funkcie.

Premyslený celokovový dizajn s fotoaparátom, ktorý nevystupuje z telefónu, dopĺňa ho palcový HD displej chránený tvrdeným 2. D sklom so zvýšenou životnosťou. Zdieľajte život tak, ako sa odohráva v . Z obrovskej plochy dvojito zakriveného displeja . GB operačnej pamäte RAM. Táto kombinácia prináša . Doprava zadarmoVýpredaj.

Displej HD SA, kovové telo, LTE kat. Elegantní celokovový design s fotoaparátem, který nevystupuje z telefonu, doplňuje 2palcový HD displej chráněný tvrzeným 2. Sympatický chytrý telefon s kovovým rámečkem. Disponuje 5“ HD Incell TFT displejem, čtyřjádrovým procesorem GHz, Dual SIM, Android 7. Nougat, GB RAM, GB, micro SD až do . Super AMOLED displej H čtyřjádrový procesor, Dual SIM, Android 5. Galaxy NoteInfinity displej väčší než kedykoľvek predtým S väčšou obrazovkou sa spája viac priestoru pre tvorbu úžasných.


Predám náhraný diel - úplne nový, nepoužitý displej na Apple iPho. SAMSUNG GALAXY SEDGE 32GB GO. Pamäťový slot, do 2GB. Funkcie a konektory, Nie.


Fotoaparát, Mpx, Mpx, optická stabilizácia, LED blesk. Navigácia, A-GPS, GLONASS. Neprekonateľný zážitok zo sledovania.


Nový rám je olemovaný tenkou čiernou obrubou, ktorej šírka je mm.

Vďaka tomu si užijete dokonalý zážitok zo širokouhlej obrazovky. Zánovné, záruka mesiacov. Díky 13MPx fotoaparátům a možnosti rozšířit kapacitu paměti pomocí microSD karet až na 2GB mohou uživatelé snadno. Ale fotky zlatého iPhonu . Je stylový, inteligentní a jeho používáním budete na výši. Objektív s vylepšenou svetelnosťou F1.


Rozmery 15x 7x mm. Možnosť využitia funkcie rýchleho nabíjania. Vodeodolný s certifikovaným krytím IP68.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba