Opel cennik

Autá, dodávky a úžitkové vozidlá. Naša ponuka: Insignia, Astra, Corsa a oveľa viac. Prečítajte si novinky o spoločnosti Opel. Prezrite si celý rad automobilov značky Opel.


Pobierz cennik PDF i uzyskaj komplet informacji na temat cen, specyfikacji wersji oraz dostępności wyposażenia w wybranych modelach Opla. Zľavy na nové a predvádzacie.

Cena závisí hlavne od modelu a vybavenia. Opel Mokka X SUV Selection 1. Ak budete chcieť vypracujeme vám cenník podľa jednotlivých typov áut. Záujemcovia o kombi verziu Sports Tourer si k cenám musia pripočítať ešte tisíc eur navyše. Cenník Insignia Grand Sport. Základným motorom je opäť atmosférický benzínový štvorvalec s objemom litra.


Za základnú verziu s benzínovým motorom 1. Uvedené ceny sú doporučené cenníkové ceny platné pre MY18.

Podrobné informácie o aktuálnej ponuke a zľavách vám poskytne autorizovaný predajca úžitkových vozidiel Opel. Vyhradzujeme si právo zmeny cien a špecifikacií vozidiel bez predchádzajúceho upozornenia. Doplnkové prvky výbavy môžu znížiť užitočné . Pozrite si náš prehľadný cenník pre prestavbu úžitkových vozidiel Opel. V prvej časti nájdete cenník pre podlahy do dodávky pre modely Combo, Vivaro, Movano. V druhej časti nájdete cenník kompletu (obklady a podlaha do dodávky).


Runflat - nízkoprofilové pneu, 5€, 5€, 5€. Prehodenie a vyváženie kolies, 2€. Sezónne (mesiacov) uskladnenie, 2 €. Uvedená cena prezutia pneumatík platí pre celú . V nemeckom Rüsselsheime odštartovala výroba novej Insignie.


V rovnaký deň predajcovia začali prijímať objednávky. Pridať vozidlo na parkovisko. Základná verzia bude začínať mierne nad 12-tisícovou hranicou, no bude si treba na ňu počkať.


Vyrábať sa totiž začne až od januára budúceho roku. Ak chcete auto skôr, treba si priplatiť za vyššiu verziu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba