Nežehlivé pánské košele

Internetový obchod kosele24. Sortiment obchodu kosele24. PÁNSKE KOŠELE sú náš hlavný sortiment. Sme specialisti najmä na spoločenské košele a business (smart) casual košele.


Ponúkame kvalitné značkové pánske košele v nežehlivé alebo snadno žehlivé úprave. U všetkých pánskych košieľ máte možnosť využiť dopravu zadarmo.

Košeľu si u nás môžete zvoliť podľa . ETERNA – prestížna nemecká značka . Keď ich dodržíte, budete mať menej starostí a košele vám aj dlhšie vydržia. Aby pánska bavlnená košeľa vyzerala ako vyžehlená, musí byť vyžehlená. Finálna úprava látky Non-Iron a Easy-Care Vám zaručí jednoduché a rýchle žehlenie Vašej košele. Kvalitné nežehlivé košele SmartMen sa nekrčia počas dňa pri bežnom nosení. Pánske košele s označením EASY CARE sa vyznačujú zjednodušenou údržbou oproti klasickej bavlnenej košeli bez úpravy.


Ich silnou stránkou je, že sa netvoria tak ostré zlomy pri pokrčení a zároveň pri žehlení sa žehlička po látke lepšie kĺže.

Vďaka tomu košeľu ľahšie a rýchlejšie vyžehlíte za menej ako minútu. Košeľa Casa Moda Freshirt získali Nemecké Ocenenie Najlepšie pánske košele vďaka vynikajúcemu materiálu, nenáročnosti . Obchod overený zákazníkmi. Olymp, Eterna, Marvelis, Casa Moda a Venti. Veľkoobchodný predaj dámskej konfekcie, pánske košele , vesty, viazanky, dámska a pánska spodná bielizeň. Košele pánské -do spoločnosti.


TOP KOŠELE - jedinečné košele ,ktoré nemusíte žehliť ! SLIM FIT strih - nežehlivá úprava - pohodlie pri nosení - garancia kvality! Informace o pánských košilích eterna. Nežehlivá vlastnosť ušetrí nielen Váš čas, ale . Přejděte sem, chcete-li si prohlédnout nabídku pánských košil Eterna. Všechny jsou vyrobené z vysoce kvalitní bavlny a jsou samozřejmě nežehlivé nebo snadno žehlivé s úpravou proti mačkání látky a absorpci pachů. Zapínanie na kombinovanú manžetu - rukáv košele je možné zapnúť ako na manžetové gombíky, tak na klasické gombíky.


Celoplošné zapínanie na gombíky. Taliansky dizajn, záruka prvotriednej kvality. Zloženie: Materiál: 1 bavlna, nemuchlavá, nežehlivá úprava.


Akcia - Kvalitné pánske košele , lokalita Šaľa.

Eterna Comfort Fit – šedo-Bílá košile s vetkaným vzorem prodloužený rukáv. Chci vložit aktuální ceny produktů na svůj web. Vybírejte ve slovenské verzi Heureka. Pánské košile eterna jsou kvalitní nežehlivé košile vyráběné z nejkvalitnější bavlny v zemích EU. Proč se nežehlivé pánské košile nemusí žehlit.


Původní nežehlivé (nemačkavé) košile se vyráběly (někde dokonce stále vyrábí) z části nebo z celku z polyesteru, který se mnohem méně mačká. Polyester je na nošení na holém těle velmi nepříjemný, člověk se v něm paří (materiál není příliš prodyšný) a může způsobovat .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba