Makita df 331 dsme

Gang Getriebe Motorbremse Drehmomenteinstellung LED Arbeitslicht Transportkoffer. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. Ukazovateľ kapacity akumulátora.


LED – osvetlenie pracovnej plochy.

Rýchloupínacie skľučovadlo pre rýchlu prácu. Upínací rozsah skľučovadla, mm. Eshopy s kvalitným a značkovým tovarom ako su náradie bosch a makita alebo riad fagor a tescoma za akciové ceny. Krútiaci moment Nm, akumulátory Ah, kufor.


Včetně transportního kufru. Celý popis a technické parametry. Na splátky od: 4Kč Spočítat splátky.

Makita DF331DSME aku šroubovák - Akumulátorový vŕtací skrutkovač Li-Ion 1V. Dostupnost prodejen dodání do . Motorová brzda, elektronika a mechanická 2-rychlostní převodovka. LED osvětlení pracovní plochy s funkcí dosvitu. Součástí dodávky jsou akumulátory a nabíječka. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Kompaktní aku vrtačka Makita s funkcí vrtání, šroubování a utahování je praktickým a všestranným pomocníkem pro každodenní práci i příležitostné drobné opravy. A Makita CXT eszközök fő újdonsága. Az újdonságként bemutatkozó 18V CXT gépcsalád a hasonló . Akumulátorové napätie 1V Voľnobežné otáčky 1. Výrobce: Makita, Makita. Tento produkt byl vyprodán. MAKITA DF331DSME Akumulátorový vŕtací skrutkovač LITHIUM-ION.


Níže Vám nabízíme několik alternativ. Makita v prenosnom kufríku nesmie chýbať žiadnemu domácemu majstrovi. Silný motor S ukazovateľom kapacity akumulátora stupňov uťahovacieho momentu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba