Kachliarský tmel

Kachliarský tmel DenBraven, 310ml. Tmel na opravu prasklín na kachliach, krboch, kotlov, pecí. Na tmelenie prasklín a škár šamotových výplní kachlí a krbov, kotlov, pecí, komínových prírub, dymovodov, škár otvorených ohnísk a pod.


Opravy prasklín, trhlín a úlomkov šamotových výplní. Charakteristika: Okamžite. Tmel vykazuje nulové zmrštenie, po dokonalom vyschnutí je pretierateľný, odoláva UV žiareniu.


KACHLIARSKÝ TMEL je špeciálny tesniaci a spojovací tmel vytvrdzujúci vzdušnou vlhkosťou, vytvára trvale pevný spoj odolný vysokým teplotám. VLASTNOSTI: □ vykazuje odolnosť voči UV žiareniu. DB kachliarský tmel 3čierny. Na objednávku, ks Kúpiť.


Kategórie Eshop železiarstvo Stavebná chémia . Z toho dôvodu považujeme za nehospodárne toto likvidovať. Tmel nie je po vytvrdnutí elastický a nie je vhodný na tmelenie vibrujúcich súčastí (výfukových potrubí automobilov). ORTNER, kachliarska omietka KACHELOFENVERPUTZ 2°C, biela, 0-mm, vrece kg. GRENAPASTA - lepiaca pasta.


C(použitie: odlievanie prekladov, dielcov). Táto malta je podobná ako kachliarska malta EMA, len je menej mastná. Je vyrobená z čisto biologický. TEKADOM HYDROBLOCKER sup. Kamnársky tmel Den Braven 3ml čierny.


Malta FF Brula Rapid je ohňovzdorná univerzálna kachliarska malta určená na stavbu kachľových pecí a ohnísk. BALENIE: kg papierové vrece. Zobrazujem až z (celkom stran 1) . Silaterm White 6- kachliarsky tmel. Bol vyvinutý pre lepenie druhých plášťov akumulačných stavieb, ako nosná vrstva lepidla pre kachliarsku sieťku a pre lepenie obkladov na krby a kachle.


SILATERM WHITE 6je biely kachliarsky tmel v sypkom stave s dobou spracovateľnosti cca min. SILATERM je veľmi kvalitný univerzálny tmel. Použite ho všade tam, kde je . Používa sa na lepenie šamotov a žiarobetónových tvaroviek, akumulačných ťahov, plášťov sálavých stavieb, izolačných dosiek a všetky opravy vykurovacích zariadení.


Tmel je určený k priamemu kontaktu s . Sietka sklotextilná kachliarska SILCATEX. Predajňa Nitra: skladom bm. Sklad Nitra: skladom bm .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba