Huawei honor 4c cena

Honor 4C s 5-palcový IPS displejom Vás osloví hneď na prvý pohľad svojim elegantným . KitKat sa dostalo až na Android 6. V PONUKE AJ INE TYPY SKLIEL,STACI NAPISAT ALEBO ZAVOLAT O AKY MODEL SKLA MATE ZAUJEM! Mobil HUAWEI HONOR 4C biela dual SIM za najnižšiu cenu. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.

Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. Zažijte zábavu na jeho 5“ obrazovce s vysokým HD rozlišením a výkon s 8jádrovým procesorem. Zaznamenejte krásné fotografie s kvalitním Mpix fotoaparátem a užijte si možnost využití funkce DualSIM. Tieto smartfóny sa našom trhu už definitívne udomácnili a potvrdzuje to aj ďalší 5- palcový model, Honor 4C. Zadný kryt z tvrdého plastu predznamenáva nízku cenovku, no jeho šikovná textúra pripomínajúca látku veľa zachraňuje.


DOPRAVA ZDARMA, 2- ročná záruka. Nákup cez internet za najnižšie ceny v Európe. Doklad a krabice součástí prodeje.

Nošen v ochranném obalu. Přidám zdarma flip , pouzdro a sklo na displej. Ideální dárek na vánoce.


Mobilní telefon Honor 4C Dual SIM, Chytrý mobilní telefon s podporou Dual SIM technologie a vysokým výkonem za skvělou cenu. Vše, co chcete vědět o mobilním telefonu Honor 4C. Predchádzajúci majiteľ produkt používal, ale navrátený bol vo veľmi dobrom stave. Mobilný telefón Honor 4C White Dual SIM je servisovaný či použitý tovar.


GHz octa-core processor alongside 2GB of RAM and 13-megapixel rear camera. Situáciu ale mení Honor 4C , ktorý až na pár neduhov vnáša vysoký výkon, najnovší softvér a výborný selfie fotoaparát do nízkej cenovej kategórie. Graf ceny produktu Honor 4C poskytuje server Heureka.


Huawei Honor 4C nájdete na Recenzie. Zatím má našlápnuto skutečně dobře. Po upgrade na Lollipop a emui 3. V ramci tejto nadstavby mi.


Za skvělou cenu pořídíte tento Honor, který se povedl po konsturkční stárnce i při pohledu na výbavu. Samozřejmě tu pár nedostatků najdeme. Honor 4C testujeme ve stylové zlaté barvě, která evokuje vysokou.

Honor 4C jde ve šlépějích svého předchůdce, který přinesl výborně vybavený Android telefon za neuvěřitelně nízkou cenu. Wyposażony w ośmiordzeniowy procesor 1. GHz, GB pamięci - sprawdź na saturn. Rad smartfónov Honor rozšíri 5-palcová low-end novinka s označením 4C.


Cena bola stanovená v prepočte na 1eur. C všechny tyto aspekty udržuje, ale přichází s novým a výkonnějším procesorem, špičkovým fotoaparátem, lepší výdrží a líbivějším provedením.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba