Gorący potok ceny

Wejście w ciągu dnia, Pakiet startowy 5h, Pakiet startowy 5h, Bez limitu czasu. Normalny, 2zł, 4zł, 5zł. Studenci do lat, 2zł, 3zł, 5zł. Seniorzy powyżej lat, 2zł, 3zł, 5zł.


Zależy nam, aby byli Państwo z nami na bieżąco!

Państwa ominąć, gdyż przygotowujemy ją właśnie dla Was. Proponujemy również zorganizowanie imprez okolicznościowych, szkoleń itp. Nowe całoroczne baseny termalne w Szaflarach pod Tatrami z naturalną wodą siarkową, prosto z odwiertu, bez chemikaliów. Obiekt wykorzystuje unikalne właściwości wody termalnej. Preskočiť na Informácie o apartmáne a ceny - Obsadenosť.


Dzieci o wzroście do 1c0. Rozdiel v cene vyrovnáme.

Na zobrazenie dostupnosti zadajte dátumy. Dátum vášho odchodu je neplatný. Vstúpte do oázy relaxu a zábavy s hneď niekoľkými bazénmi a množstvom atrakcií pre malých i veľkých. Miestna termálna voda má blahodarné.


Malo ľudi ,nikde sa nečaká,čisto ,vstupne kupene cez internet za super cenu na celý deň. Krásny areál zaujímavo riešený. Strava na váhu ,výborná,chutilo ,veľmi ,šaláty boli fantastické.


Poďakujte používateľovi jozef79. Excelentné (hodnotení). Pozrieť fotogalériu (5). Táto ponuka má variantov. Nowe baseny termalne w Tatrach z naturalną wodą siarkową.


Navštívili jsme za doby pobytu u Zakopaného tyto termály 2x. Neskutečná nádhera,vše pod širým nebem,voda jak polévka,restaurace poschoďová, atrakce pro děti i dospělé,u každého bazénu ratovnik-záchranář,velmi příjemná atmosféra,velice solidní ceny a hlavně,do areálu nejsou třeba žádné peníze,vše zaplatíte . Gorący Potok w Szaflarach.

Przystępne ceny i sporo promocji. To nie była moja pierwsza wizyta i chyba najbardziej podobało nam się wieczorem - było zdecydowanie . Vstupte do oázy relaxu a zábavy hned s několika bazény a množstvím atrakcí pro malé i velké. Místní termální voda má blahodárné účinky na pohybové a. Pakiet dniowy dla osób. Vždy aktuálne ceny a obsadenosť.


Goracy Potok , Polsko - Szaflary (mapa).

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba