Antik internet rychlost

Spojte sa so svetom iba za 1€ mesačne. Ponúkame rýchly a lacný internet pre zákazníkov v bytových aj rodinných domoch a rovnako aj komplexné. Upgrade internetu na rýchlosť až Gbit za sekundu Vám prinášame ako prví na Slovensku.


Keď chcete aj vy gigabitový internet , nemusíte čakať dokiaľ sa váš vchod objaví v dostupnosti 1Gbit internetu. Konkrétne vchody pre upgrade vyberáme práve podľa záujmu našich klientov. Za jednorazový príplatok. Zrýchlenie neponúkne hneď, od dnešného dňa štartujú registrácie.


Antik uvádza internetové pripojenie s rýchlosťami sťahovania i odosielania dát až do 1 . Poskytovateľ pripojenia poskytuje pripojenie. Pod týmto poskytovateľom pripojenia je na projekte Rychlost. Mate s nim nniekto skusenosti? Kosic monopol a odkedy tu ryzuju kaslu na stab ilitu ktoru vystriedala kvantita. Kosic je to mafia a ICH INTERNET STOJI ZA H. Mať superrýchly internet v časoch, keď veľká časť populácie Slovenska ani „ nedosiahne na kábel“ je super.


Pre tých menej šťastných je jedinou alternatívou bezdrôtové pripojenie v nelicencovaných pásmach Wi-Fi, alebo obmedzený- neobmedzený internet mobilných operátorov. Antik doteraz poskytoval internet s kapacitou megabitov za sekundu. Pre určitých zákazníkov majú už teraz zmysel vyššie rýchlosti a táto potreba bude časom narastať,“ mieni manažér Antiku pre rozvoj biznisu Peter Blaas.


Dôvodom pre gigabitový skok online pripojenia je najmä streaming videa vo full . Domácnosti preto pripájame na internet , rodinám umožňujeme lacno telefonovať a vďaka našej digitálnej televízii im robíme spoločnosť aj v obývačke. Odmerajte si aktuálnu rýchlosť vášho internetového pripojenia - rýchlosť sťahovania dát (download) a rýchlosť odosielania dát (upload). Testovali sme Smart TV Box, ktorý umožňuje sledovať televíziu cez internet.


Viktor Černý Komentáre12. O novo pripravovanej službe košickej spoločnosti Antik Telecom ako aj o samotnom Smart TV Boxe, s ktorým bude možné sledovať televíziu prostredníctvom internetu sme vás už niekoľkokrát na . Podle tarifu by měla být jeho rychlost až 60Mbit za sekundu. MAC adresu a kedze to bola v tej dobe jedina moznost autorizacie do antiku tak vyuzival mohe pripojenie.


Postačuje iba internet s priemernou stabilnou rýchlosťou 2mbps od ktoréhokoľvek providera a sledujete televíziu tak, ako ste boli doteraz zvyknutí, napríklad pri . Tisíckrát vyššia rýchlosť ! Sťahovanie filmov, hudby a iných dát pre Vás bude opäť omnoho jednoduchšie a komfortnejšie. Dnes môžete byť pripojení k internetu rýchlosťou. Pro nerušené vychutnání desítek oblíbených programů stačí rychlost internetu alespoň 2Mbps.


Box môžete pripojiť na internet prostredníctvom sieťového kábla aj bezdrôtovo. Pre sledovanie programov v štandardnom rozlíšení (SD) je nevyhnutná rýchlosť internetu priemerne . Televízia vo vašom tablete či smartfóne alebo aj na PC. Vezmite si televíziu so sebou na dovolenku alebo aj do vlaku či autobusu. Jednoducho všade, kde máte internet môžete vďaka mobilnej aplikácii ANTIK TV GO sledovať to, na čo máte práve chuť a náladu.


Najmodernejšie telekomunikačné služby cez svoje optické siete priniesol Antik Telecom do mesta Krompachy (okres Spišská Nová Ves) a okresného sídla Revúca (Banskobystrický kraj). Všetci radia kábel (ja taktiež, wifi nikdy viac, zhoršilo sa počasie tak rýchlosť dovi- dopo). Neviem úplne presne, ale pochybujem.


Ja absolútne ani netuším, kde je ústredňa. To by znamenalo, že antik by som .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba