Vinne jazero cennik

Vinianske jazero , Hôrka – vstup osobným autom po - pia: eurá, so - ne: eur. Kaluža – vstup autom do priestorov prírodného kúpaliska: eurá – odstavná plocha (parkoviská) : eurá – celodenný vstup do bazénu pre osoby staršie ako rokov po - Štv: eura, pia - ne: eurá – vstup do bazénu po 16. V stredisku jazera nájdete všetko pre oddych a skvelú dovolenku s možnosťou turistiky.


V blízkosti sa nachádza aj . Kontaktná osoba: Kamila Soloninková. Kemp je v správe obce Vinné.

Príďte si pochutnať na kvalitnom steaku! Doprajte si tento gurmánsky zážitok, kvalitné steaky na rôzny spôsob čakajú iba na vás. Navyše, chutný obed alebo večeru môžete spojiť s príjemnou prechádzkou pri Vinianskom jazere. Dospelá osoba, hodina, €. Deti (5-12r), hodina, 00€. V cene bezplatné zapožičanie plachty a uteráka).


Voda z horských potokov v lete láka na kúpanie a člnkovanie. Wellness pre ubytovaných hostí.

Prírodná scenéria vytvára ideálne podmienky . Jednolôžková izba Classic. Dvojlôžková izba Classic. Luxusná reštaurácia s kapacitou osôb je ideálnym miestom pre gurmánsky zážitok, o ktorý sa postarajú profesionáli v našej kuchyni.


K reštaurácií patrí veľkolepá letná terasa s unikátnym výhľadom a kapacitou až 1osôb. Business salónik s kapacitou osôb je ideálnym miestom pre menšie rodinné posedenia, alebo . Rezervácia ubytovania online. Ubytovacie zariadenie Chata u Janka sa nachádza na Vinianskom jazere v bezprostrednej blízkosti pláže.


Súčasťou chaty je bistro U Janka, detské ihrisko a vlastné parkovisko. Cenník a platobné podmienky. V deň príchodu sa hosť môže ubytovať v čase . Chatová osada sa nachádza na brehu Vinianskeho jazera.


Fínske zrubové domy a drevené domy na kľúč od spoločnosti KONTIO vyrobené z polárnej borovice predstavujú skvelý výber pre Váš drevený dom, alebo zrubový . Ponúka moderné izby a reštauráciu à la carte s priestrannou terasou, z ktorej sa môžete potešiť výhľadom na jazero. Hotel ponúka aj wellness centrum, súkromnú pláž s ležadlami v letnej . Tí, ktorí obľubujú turistiku, si majú u nás z čoho vyberať. Zdatnejší obľubujú túry do Vihorlatských vrchov alebo túru k jazeru sopečného pôvodu, Morskému oku.

Veríme, že príjemné prostredie, podnebie, ale aj atrakcie v našom .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba