Oxidovaný asfaltový šindel

Asfaltový šindel Guttatec 4TAB. TAB je tvořená šablonami z pásu oxidovaného asfaltu s minerálními plnivy a nenasákavou nosnou rohoží ze skelných vláken. Střešní šindel Guttatec 4TAB je určen pro šikmé střechy o . Střešní asfaltový šindel ve tvaru bobrovka s termoaktivními body na vrchní straně šindele. Vyrobeno z oxidovaného asfaltu.


Příslušenství pro asfaltové.

Tento asfaltový šindel je tvořen šablonami z pásu oxidovaného asfaltu s minerálními plnivy a nenasákavou nosnou rohoží ze skelných vláken. Skelná rohož zajišťuje dlouholetou životnost. Vyráběn v odstínu červené. Bitumenové šindele Guttatec Beaver - Bobrovka jsou určeny na střechy od sklonu 12°. Hodnocení produktu: 1 (recenze).


Finský střešní asfaltový ( bitumenový ) šindel Katepal je lehká střešní krytina určená pro střechy domů s moderním designem. Minimální bod tání asfaltu by měl být °C, ovšem šindele z oxidovaného asfaltu mají bod tání kolem 80°C. Rozdíl je také v životnosti těchto materiálů.


Přednostmi bitumenových šindelů jsou nízká hmotnost, tvarová flexibilita a nízké doporučené sklony(od 15°).

Při pokládce šindelů je nutno pod šindele provádět podkladní pás, výrobci doporučují systémová řešení dle svého výrobního programu. Povrch šindele Guttatec 4TAB je tvořen tlakově . Použití bitumenovýchšindelů. Gutta Guttatec Beaver střešní asfaltový šindel.


Vhodná pro šikmé střechy v mnoha barevných odstínech. Naše cena s DPH: 13 Kč. Oxidovaný asfaltový šindel Bardoline je asfaltový šindel se skelnou rohoží a barevným keramizovaným granulátem na povrchu.


Bardoline jsou dodávány ve čtyřech variantách: Bardoline PRO S12 Bardoline PRO, Bardofix a Bardoline BASE. S dodávkou do týdne dnů. Rje oxidovaný asfaltový pás.


Lze ho použít jako provizorní krytinu střech na dřevěné bednění, nebo jako separační vrstvu v různých stavebních konstrukcích. U šikmých střech ho lze použít pod skládanou krytinu. Podkladní pásy pod asfaltové šindele jsou velice důležitou součástí celkové hydroizolace střechy a bez nich to zkrátka a dobře nejde. Kvalitní asfalt = kvalitní šindel.


Význam podkladních pásů je opravdu veliký, ale problémem dnešní době je opomíjení podkladních pásů. Přitom asfaltový šindel není jedinou možností, jak správně hydroizolaci střechy . Strešný asfaltový šindeľ. Jadro krytiny je tvorené sklenenou rohožou zaisťujúce dlhoročnú životnosť a materiálovú stabilitu. Povrch krytiny je tvorený tlakovo zaválcovaným posypom z keramizovaného .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba