Nepečený tvarohový dort z bebe

Svěží jahodový dort plný tvarohovo smetanové nádivky. Namísto pečené piškoty použijeme kakaové bebe sušenky a urychlíme si tak přípravu. Potřeme je polovinou krému, který jsme si připravili smícháním zakysaných smetan, tvarohu,.


BeBe sušenky naskládáme jednu vedle druhé na plech. Jednoduchý recept, který zvládne i začátečník.

BEBE tvarohové řezy - nepečené. Nepečený tvarohový dort za minut. Osvěžující tvarohový dortík s malinami. Netradiční švestkový koláč. Tvarohový dort s borůvkami.


Borůvkovo - banánový moučník. BeBe Dobré ráno, esíček… 1g rozpuštěného másla. Dort z tvarohu s křupavým korpusem a ovocem ozdobí každou oslavu.

Bebe susenky rozdrtime a smichame s rozpustenym maslem. Napechujeme na dno rozeviraci formy a dame do lednice chladit. Ve velke mise rozmichame tvarohy s vanilkovymi cukry a jogurtem nebo zakysanou smetanou. Lehce zahrejeme mleko a rozpustime v nem celou zelatinu (vznikne husty neliby gel).


Vše o pořadu Vychytávky Ládi Hrušky najdete zde! Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Vmícháme nastrouhaný kokos a kokosový likér.


Rozmačkáme dva banány a vmícháme je do tvarohu. Tmavou čokoládu rozehřejeme a vmícháme do tvarohové hmoty. Smetanu ušeháme tak, aby držela tvar, a vmícháme . Dokonalé propojení chutí navinulého rybízu s jemným osvěžujícím tvarohem a křupavým korpusem z dortu dělá zákusek vskutku božský. BeBe , piškoty nebo třeba kukuřičné lupínky).


Necháme trochu zchladit (ale ne příliš pyré nesmí začít želírovat) a nalijeme na tvarohový krém tak, aby pyré pokrývalo celou plochu dortu (jak je vidět z fotek, je ho celkem slabá Já mám na korpus nepečených cheesecaků ozkoušené kakaové bebe a Lotus sušenky (karamelové, hezky křupavé). Pokud byste měli chuť na něco sladkého a lehkého, tak tenhle dortík je vhodný přímo pro Vás. My ho máme moc rádi a do letních dnů je přímo ideální, protože Vás pěkně ochladí.


Výhodou tohoto dortu je i rychlá příprava (do minut). Kombinací chutí a barev je nepočítaně… NEPEČENÝ TVAROHOVÝ DORT S VIŠŇOVÝM ROZVAREM.

SKVĚLÝ DORT ČI KOLÁČ NEMUSÍ . Díky dnešním dvěma milým návštěvám máme takovouto dobrotu. Něco co lahodí oku i chuťovým buňkám a přitom rychlé a božské. Máslo rozpusťte a sušenky rozdrťte. Spojte a upěchujte na dno . Ingredience: Na dort : Rama cremefine, 4ml zakysané smetany, želatinový ztužovač Dr. Oetker, vanilkové cukry, PL moučkového cukru, PL citronové šťávy, kompot.


Na povrch dortu : šťáva z kompotu dolitá do 3ml vodou, vanilkový pudink, 2-PL cukru, PL citronu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba