Lom krnča

Výroba a predaj kameniva pre stavebníctvo a drvenie kameňa. Výsledok vyhľadávania objektu lom krnča na mape. GPS súradnice, mapa na vytlačenie, určenie cesty, meranie vzdialenosti a plochy.


Barbara Bohunická - sprostredkovanie poistenia. Práve je otvorené(Dnes od 0:- 23:59).

V minulosti bol kameň prirodzeným, prírodným stavebným materiálom. Kameň dodávame už rokov! Doprava do 2km úplne zdarma! Dovoz štrku, piesku a kameniva zabezpečujeme vlastnými nákladnými automobilmi. Mapa lomov a štrkovní podľa zoznamu dobývacích priestorov a ložísk nevyhradených nerastov banského úradu.


Cestné vzdialenosti miest na Slovensku. Koľko kilometrov je vzdialenosť Veľký Lom - Krnča ? Nájdi na mape a hodnoť v lokalite: Krnca - hodnotenia firiem a služieb v lokalite: Krnca.

Sádok - vstupna brána ku kostolu,na kopci . KRAĽOVANY, činný kameňolom v Malej Fatre pri železničnej zastávke Kraľovany. V lome hojný epidot a pravdepodobne aj sfalerit. KREMNICA, Šturec, v kremenných žilách zbieraný manganit.


KRNČA , osada Sádok, vedľa opustený . Obchodný register: (ďalej len „ predávajúci“). Róbert Medo, konateľ spoločnosti. Okresný súd Nitra, vložka č. Kupujúci: SLOVENSKÝ VODOHOSPODÁRSKY PODNIK, štátny podnik,. Banskú činnosť v lome Krnča vykonáva PORFIX Sand s. Zemianskych Kostoľanoch. CHARAKTER NAVRHOVANEJ ČINNOSTI.


Navrhovaná činnosť je zaradená podľa prílohy č. Lom Pliešovce (Pliešovce), Stavebný kameň. Bratislava (Čierny Balog I), Stavebný kameň. Banská Bystrica (Iliaš), Stavebný kameň.

Milan Matuška – Kamenaprodukt, Krnča.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba