Lifting bez skalpela

Je to vysoko intenzívne fokusovaný ultrazvuk, ktorý bol vyvinutý na amerických klinikách. Ide o najúčinnejšiu neinvazívnu metódu, ktorá sa pohybuje v hĺbke - mm. V takej hĺbke nepracuje žiadna iná prístrojová metóda na omladenie : ani laser, IPL, frakčný . Okamžitý lifting bez skalpela. Klinika Avelane Vám prináša najnovšiu metódu mini invazívneho liftingu, vďaka ktorému môžete vyzerať mladšie už do minút, a to bez použitia skalpela!


Informujte sa na túto novinku u nás na recepcii a vyskúšajte si ju už dnes!

Na klinike Avelane sa držíme svojho predsavzatia prinášať . Neinvazívny lifting a omladenie pleti. Následkom pribúdajúcich rokov, stresu a únavy sú ochabnuté kontúry tváre a prvé znaky starnutia pleti. Riešením týchto problémov je ošetrenie Hydradermie Lift. Kým väčšina spevňujúcich ošetrení rieši len lifting vrchných vrstiev pokožky, . S absolútnou svetovou novinkou v estetickej dermatológii, 4D bio niťovým liftingom, začala klinika Esthetic len pred pár mesiacmi a už teraz je spomedzi omladzovacích zákrokov jednoznačným hitom roka.


Ak máte strach zo skalpela a predsa ste rozhodnutá podstúpiť lifting , existuje pre vás alternatíva. Už aj na Slovensku máme svetovú novinku, ultrazvuk Ulthera. Prístroj nielenže stimuluje kolagén v úrovni kože, ale jedinečne pôsobí priamo v základoch, ktoré predtým boli dostupné iba plastickým chirurgom.

Najnovší svetový trend v oblasti omladenia tváre, 4D bio niťový lifting , ktorý je založený na princípoch orientálnej medicíny, si už môžu dopriať aj Slováci. Naša výherkyňa HiFu Ultherapy lifting v hodnote × 500€! Včerajšie stretnutie s výherkyňou našej súťaže HIFU ULTHERAPY bolo perfektné , p. Barteková bola veľmi dojatá, bola to jej najväčšia výhra v živote.


Výherkyňa podstúpila zákrok nechirurgického liftingu tváre HIFU ultherapy, ktorého účinky . Ultrazvukový lifting Ulthera je najmodernejším a vyhľadávaným neinvazívnym omladzovacím ošetrením. Je to jediná americkou organizáciou FDA schválená neinvazívna liftingová metoda tváre, krku a dekoltu, pri ktorej sa pri neustálej cielenej obrazovej kontrole dostáva ultrazvuk do kože a podkožia. Lekárska kozmetika, laserová epilácia, mezoterapia, botulotoxín , výplne, implantáty, vrásky, ulthera. OTS) - „Keď som sa na prestížnej svetovej klinike krásy zúčastnila s našim lekárskym tímom na školení o 4D bio niťovom liftingu, vedela som, že tento zákrok musím priviezť na Slovensko a dopriať ho našim klientkám. Spĺňa všetky vysoké nároky, ktoré sú kladené na súčasnú estetickú dermatológiu.


Rádiofrekvencia – neinvazívny lifting tváre – bezbolestná alternatíva chirurgického liftingu. Vďaka zvýšenej teplote dochádza k zrýchleniu metabolického cyklu, . Vyskúšala som domácu mezoterapiu( mikroneedling) dermarollerom– úplne mi to zmenilo pokožku. Ako iste viete, venujem sa kráse, zdraviu a poradenstvu, ako si udržať mladú pleť čo najdlhšie.


Mnoho procedúr skúšam aj na sebe, či už sú to oleje, séra alebo peelingy. Kozmetické procedúry bývajú finančne nákladné a . Na zvýšenie účinku a ľahšie kĺzanie po pokožke použite pri masáži výživný pleťový krém alebo olej. Doma a celkom zadarmo – naučte sa zopár špeciálnych masážnych ťahov, vďaka ktorým vaša .

Dnes ušetríte 1€ vďaka zľave. Zľava : LIFTING BEZ SKALPELA ! Nie chcemy długo czekać na efekty zabiegów, liczymy na to, że będą bezinwazyjne, bezbolesne. Lifting bez skalpela - trening miesni twarzy.


Takie właśnie są dziś propozycje medycyny estetycznej. Możliwości nowoczesnych technologii przyprawiają o zawrót głowy. Trening mięśni twarzy autorstwa Gugler Christa , dostępna w Sklepie EMPIK.


Zamów dostawę do dowolnego salonu i zapłać przy odbiorze!

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba