Kotol na tuhe palivo s dlhou dobou horenia

Kotly na tuhé palivo patria medzi obľúbené a rozšírené typy, keďže drevo je ľahko dostupným a ekologickým palivom. Pyrolytické spaľovanie patrí k najdokonalejším spôsobom horenia dreva. Výhodou splyňovacích kotlov je dlhá doba horenia - až hodín pri plne naloženom zásobníku. Ten dobrý pocit s kotla ti nechcem kaziť, ale ako som tu už písal, to je kotol na uhlie a nie drevo. Keby si kúrila v plechovom kotli s dlhými spalinovými cestami a minula určite o tretinu dreva menej, možno by si zmenila názor.


Ak kotol na drevo, tak plecháč s knihami a určite treba . Liepsnele, oficiálny distribútor pre SR. Myslim ze ak spravne chapem tento kotol nic lepsie u nas v SR urcite nie je a navyse spaluje akekolvek tuhe palivo. Chcel by som sa informovať či má niekto osobné skúsenosti s týmito kotlami na tuhé palivá , ktoré prezentujú dlhú dobu horenia na jedno naloženie.


Veľmi ma tieto kotle zaujali a rozmýšlam nad ich kúpou len by som rád poznal osobné skúsenosti niekoho kto má takýto kotol namontovaný a vykuruje s ním . Teplovodný kotol na tuhé palivá. Typy kotlov: KTP 25m, KTP 2 KTP 3 KTP 4 KTP 49. Aj napriek tomu, že kotlové teleso má malé rozmery, kotol dosahuje vysokú účinnosť spaľovania vďaka cirkulácií vykurovacej vody celým telesom kotla. Stropuva je kotol s dlhými ak nie najdhšími dobami horenia na jediné naloženie.


Veľkou výhodou kotlov Stropuva oproti ostatným je možnosť spaľovať v jednom kotly palivá ako biomasa,drevo,štiepka,piliny,brikety,peletky,uhlie a pod. Možné je použiť aj drevo väčších priemerov, pričom sa zníži menovitý výkon kotla a predĺži doba horenia. Kotly MA sa princípom spaľovania výrazne líšia od bežných kotlov na pevné palivá. Pri dreve može byť doba horenia jedneho naloženia až hodin. Pri uhli sa doba horenia jedneho naloženia počita na dni!


Vykurovanie tuhým palivom sa stáva čoraz obľúbenejším spôsobom, ako zabezpečiť tepelnú pohodu. V moderných kotloch sa palivo najprv splyňuje a až potom zhorí. Aj vďaka tomu dosahujú účinnosť až. Predám vynikajúci teplovodný oceľový kotol Sorn gnb sn. Medzilaborce Kotle, bojlery.


Ponukam kotol na tuhe paliva ktory spaluje veškere tuhe palivo ako napr. Využite letnu akciu a pripravte sa na zimu komfortne s . Používateľ Stropuva - najlepší kotol na pevné palivá pridal nové fotky (2). My máme aj plnoautomatický a 40kW kotol Stropuva Mondros na všetky druhy pevných palív.


Kotol má prispôsobené pre. Mimoriadne úsporný s maximálne dlhou dobou horenia ! Na jedno naloženie až dní! Liatinový teplovodný kotol na pevné palivo ATTACK FD je moderný zdroj tepla s novou konštrukciou liatinového výmenníka.


W s automatickým čistením roštu, automatickým štartom a ukončením procesu horenia do liatinového telesa F vzniká jednoduchý kombinovaný kotol na pevné palivo a peletky.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba