Klampiarske a pokrývačské práce

Klampiari a pokrývačské práce. Vyberte si kvalitné klampiarske práce na váš dom. Strecha a strešné systémy. Prehľadný zoznam klampiarov a pokrývačov zo Žiliny pre vás. Vikonavame všetky klampiarské a pokrývacke práce a robime podla požiadaviek.


Naším hlavným zameraním sú klampiarske a pokrývačské práce.

Bihercz Imrich - klampiarske a pokrývačské práce , Bratislava. Kontaktné informácie, telefón, e-mail, adresa. Nájdite si nové zamestnanie ešte dnes!


Voľné pracovné miesta a ponuky práce spoločnosti Bariny Stanislav - klampiarske a pokrývačské práce. Montáž a výmena žľabov, zvodov a bleskozvodov s . Parapetné plechy, oplechovanie komínov, oplechovanie balkónov, strešné výlezy, žľaby, zvody, rôzne lišty, ohýbanie plechu do hrúbky 8mm a dĺžky 4m. Ponúkame rôzne druhy, farby a úpravu materiálov. Dodávame a montujeme snehové zábrany rôznych tipov.


Výmeny starých striech za nové.

Kolko ste zaplatili za cenu pokrytia strechy. Krytinu mame Tondach Rumba XXL. Neváhajte a kontaktujte klampiarstvo A-AMB so skúsenosťami po celej EÚ. Kovalčík Jozef – klampiarske práce – Maximat s. Zaoberáme sa zhotovovaním striech a krovov, pokládkou strešných krytín s použitím kvalitnej strešnej krytiny, ako aj strechami na klúč. Poskytujeme klampiarske , tesárske, alebo pokrývačské práce.


Opravy a vymena strešných žľabov. Prelatovanie a izolácie streich. Nátery škrydlových striech. Webová stránka bola vytvorená pomocou on-line webgenerátora WebĽahko.


Ponukam po pri praci (fuška) KLAMPIARSKE , pokrývačske ,izolaters ke prace. Ploche strechy(aj izolovane), oprava plochých striech,rekonštrukcia garaže,montáž asfaltovích pásov(lepenka) Mont. Zabezpečujeme práce vo výškach ako je umývanie okien, klampiarske a pokrývačské práce , opravovanie fasá maliarske a natieračské práce, natieranie stožiarov, orezávanie a výrub stromov, štiepkovanie konárov, frézovanie pňov, ošetrovania stromov. Sme firma podnikajúca v oblasti stavebníctva.


Našou špecializáciou sú klampiarske práce, pokrývačské práce a hydroizolácie striech. Kompletné klampiarske práce z kvalitných materiálov. Nechajte si izolovať strechu a užite si teplo domova.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba