Autofolie na okna cena

Cena za autofólie (tmavé sklá na aute) obsahuje materiál, prácu, osvedčenie k fóliám a DPH. Naše osvedčenia sú tlačené na ceninovom papieri, ktorý má množstvo ochranných znakov, ktoré sú vidieť pri UV svetle ako aj voľným okom. Offroad (SUV), €, 100 . SPOLU: € Objednať fólie, octavia-combi . Na okná sme aplikovali kvalitné autofólie ASWF Performer na zadné a na predné 3M CR90.

Všetko samozrejme legálne s certifikátom. AutoFólie u nás aplikujeme ibabez rozoberania. Na prednú časť vozidla sme nalepili ochrannú fóliu s hrúbkou 1mikro, ktorá slúži na ochranu najviacej namáhanýc hdielov proti . Z dôvodu zabezpečenia dokonalého vzhľadu autofólií sa tieto inštalujú vždy s použitím technológie lepenia fólií na vybraté bočné okná vozidla (s rozoberaním bočných dverí vozidla). AUTOFÓLIÍ Po montáži autofólií sa nesmú okná sťahovať podľa ročného obdobia po dobu 4-dní. Tým sa zaistí dokonalé priľnutie autofólie na sklo a nebudú medzi sklom a fóliou nežiaduce bublinky.


Okná s inštalovanou autofóliou sa ošetrujú ako bežné sklá bežnými čistiacimi . Autofólie boli a sú alternatívou tzv.

Novinkou sú protislnečné clony, ktoré sú finančne dostupné, resp. Odporúčame preto zvážiť namiesto fólií PROTISLNEČNÉ . Nabízíme autofolie a fólie na okna budov i předměty. D autofolií , bezpečnostních a slunečních (solárních) folií nebo čirých ochranných fólií. TECHNOLOGICKÉ VÝHODY AUTOFÓLIÍ ASWF a TimFol: - úplne nová a patentovaná technológia výroby fólií - - rokov garancia záruky zachovania pôvodných vlastností fólií - vysoká odolnosť voči poškriabaniu - vysoká tepelná izolácia fólií s pokovenou zložkou - schopnosť rýchleho priťnutia po aplikácií - neskreslený . Preskočiť na V cene je zahrnuté - x inštalácia autofólií na okná auta (s výnimkou predných okien a čelného okna ). Platnosť kupónu je od 17. Ak nestihnete využiť kupón, spolu s partnerom AUTO LUVi s. Počet oken, Druh skla, Karosérie, Cena s DPH (orientační).


K tónování autoskel se používají protisluneční nereflexní autofólie , které jsou v několika stupních zatmavení ( čím menší číslo, tím tmavší ) a širokém výběru odstínů. Nesmiete ich umiestňovať na predné bočné okná a na čelné sklo, čo má svoju logiku súvisiacu s bezpečnosťou. Textilné tienidlá a roletky majú na priehľadnosť skla ešte väčší vplyv, než autofólie. Ako sa používať nemajú, demonštruje čitateľ Zdeno: Zdeno: V jeden pekný deň som pri čakaní na križovatke . Poznáte to horúci interiér rozpálený volant a kožené sedačky.


Skoncujte stým vďaka slnečným autofóliám ktoré nie len znižujú preniknutého UV žiarenia tým pádom ochránia vaše auto pred vysokou teplotou v interiéry ale aj autu dodajú športový vzhľad a ochránia vaše súkromné veci . Mimoriadne ľahko sa dajú vytvarovať aj veľmi oblé zadné sklá, fólia je počas niekoľkých minút prilepená, je skutočne čierna a veľa ďalších výhod.

Práve preto sme s týmto materiálom najspokojnejší, ale čo je najdôležitejšie, spokojní sú aj naši zákazníci. Preto nie je možné uvádzať konkrétne ceny na konkrétne vozidlo a prosím zákazníkov, aby si ceny overili na kontaktnom telefónnom čísle, alebo prostredníctvom e-mailu. Posuvné sklá z dverí sú z vozidla vybrané, aby sa dalo sklo dokonale vyčistiť a fóliu obrezať .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba