Webkamera banská štiavnica

Snímka je obnovovaná v intervale minút. Krok späť o hodinu je možný o maximálne hodín. Pri prevádzke webkamery nedochádza k spracúvaniu akýchkoľvek osobných údajov z dôvodu, že kvalita snímaného obrazu a celkový záber nie je dostatočný na identifikáciu osôb (priamu a nepriamu) a neumožňuje optické . Emaily neobsahujú žiadnu reklamu a môžete ich odhlásiť. Lokálne a miestne počasie.


Horné Pršany › South-West: Banskobystrický.

Fotografie od používateľov. Pre túto polohu nie je dostupná žiadna fotografia. Nasledujte nás: Späť nahor Vytlačiť túto stránku. Ubytovanie v špičkových zariadeniach v Banskej Štiavnici. Vybrať si môžete Penzión Nostalgia, ktorý je spomienkou na staré časy, alebo Hostel sv.


Juraj, ktorý sa nachádza iba 1m od Trojičného námestia, priamo pod hradbami Starého zámku. Pre romantické povahy tu máme banícku chalupu ŽOFIU, ktorá sa nachádza . Nezabudnite sledovať naše aktuálne snehové správy, v ktorých sa dozviete všetko o kvalite aj o množstve snehu na zjazdovkách. Lyžiarska sezóna, Prevádzková doba.

Klzisko, Prevádzková doba. Web kamery na Slovensku, Meteocam – webkamery portálu meteo. Scharffenberg (Ostrý vrch).


Get a sneak peek of the mountain with each cam stationed at various locations. V minulosti to bola samostatná obec. Na území Banskobystrického kraja sa nachádza viacero voľne prístupných webkamier. Nachádzajú sa najmä v lyžiarskych strediskách, aquaparkoch.


Banská Štiavnica boli zaradené na Zoznam svetového kultúrneho a prírodného dedičstva UNESCO. Zoznam on-line kamier v Banskobystrickom kraji, nachádzajúci sa na týchto stránkach, určite nie je kompletný, ale na jeho aktualizácii sa pracuje. Ubytování a dovolená v ČR, turistický průvodce po České a Slovenské republice. Nejlépe hodnocené ubytování v ČR. Hotely, penziony, chaty, chalupy v české republice.


Turistické lokality české republiky. BANSKÁ BYSTRICA, Javornícka ulica panoráma mesta. Kamera na sídlisku Sásová. BANSKÁ ŠTIAVNICA , ZŠ Jozefa Horáka významná budova.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba