Suzuki swift 2017 sport

Nová je celá predná časť vrátane podstatne širšej masky so športovým výpletom a nárazníka so zväčšenými sacími otvormi po stranách. Celková hmotnosť je vďaka novej platforme a optimalizovanej hmotnosti interiérových komponentov 9kilogramov. Už dopředu jsme věděli, že vůz poprvé dostane přeplňovaný motor. Nízka hmotnosť sľubuje veľké zážitky.


Z frankfurtského autosalónu sa najviac tešíme na malé športové Suzuki. Das kleine Sportler wird leichter und bekommt einen Turbomotor.

Mnoho krásy nepobral, i tak si ale zaslouží velkou pozornost! Všetko na novom Swifte Sport je cielene navrhnuté k vyvolaniu neprehliadnuteľného dojmu a inšpiruje k dosiahnutiu maxima z každej jazdy. Svojím nádherne aerodynamickým tvarom predčí všetky vaše očakávania. Teď ji ale znovu očekávat nelze. Boosterjet engine in 140bhp form ▻ Enters the warm hatch sector as an appealing back-to-basics supermini.


Swift má premiérovo pod kapotou prepĺňaný motor. Jedna-štvorku BoosterJet poznáme z S-Crossu aj. Automobile Classics shows short clips of cars taken at international automobile shows.


We are interested in the.

Welcome to AutoMotoTube! On our channel we upload daily, our original, short, Car and Motorcycle. The new Swift is an impressive machine, but the combination of a naturally aspirated 1. Allgrip four-wheel drive system fails to play to its o. Richard Bremner Autocar.


Full pricing and specifications here! Take a look at the all-new Swift in action and book a test drive now! Publikované mesiace pred. Pohotovostnú hmotnosť 9kilogramov môže konkurencia iba ticho závidieť.


Масса Sport -модификации модели составляет всего 9килограммов. Но благодаря японским энтузиастам, выложившим в интернет дилерские брошюры, подробности о технической части стали известны уже сейчас. Swift Sport stavia na kvalitnom podvozku a odľahčení.


Súdiac podľa ostatných modelov, na ktorých sme mali možnosť už jazdiť - vrátane nového Swiftu - naše očakávania sú veľké.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba