Striešky z lexanu

Brány, ploty, výroba prístreškov z Lexanu. Prístrešky nad dvere, vchody. Okrem ochrany pred dažďom a snehom vkusne dekorujú vstupné priestory.


Lexanové striešky sú drobné, no odolné a moderné stavby. Naše prístrešky z lexanu na mieru si môžte prezrieť v našej galérií prác.

Ak máte záujem si dať vypracovať cenovú kalkuláciu, neváhajte nás kontaktovať. Vyberajte si Vchodové striešky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Lacné prístrešky a striešky z komorkového polykarbonátu lexan nad dvere vchody auto terasu schody altánok.


Originál nemecká komôrková krytina zn. Obojstranný UV filter ktorý zabezpečuje dlhodobé vlastnosti tejto polykarbonátovej krytiny. Lexan v troch základných odtieňoch. Konštrukcia je opatrená kvalitným .

Produkty tohto typu vytvárame na mieru. Už aj jednoduché striešky nad vchodové dvere, vybavené kovovým rámom a polykarbonátovou krytinou, urobia z obyčajného vchodu taký, za ktorým sa budú okoloidúci otáčať. Rozmerové možnosti svetlíka.


Levné vchodové stříšky - levné hliníkové přístřešky nad dveře, které vynikají jednoduchou montáží a maximální životností. Galéria striešky a prístrešky. Atypická strieška pre autá o rozmeroch 16m x 5m. Strešná krytina šindel zelená bobrovka.


Farebné prevedenie Belinka č. Dverové striešky nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Predaj LEXANU , LEXAN ,Predaj lexanu košice, predaj polykarbonátu plastnv. Striešky za bezkonkurenčné ceny - pri plastových možnosť nadpájania ! Parametre produktu: Jednotka: ks. Predam oblukovu striešku veľku na balkon Firmou vyrobena hnedy lexan velmi pekna pouzivana mesiacov Povodna cena 580€ teraz 290€.


Naša spoločnosť má v ponuke nové produkty – prístrešky a striešky z Lexanu. Montoval mi striesku svokor.

Konce som zaslepil originalnym krytom, ktorý som zakúpil podľa hrúbky lexanu , aby sa do kanálikov nedostala voda, nečistoty, hmyz, prach a pod.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba