Strieška nad dvere z lexanu

Brány, ploty, výroba prístreškov z Lexanu. Prístrešky nad dvere , vchody. Už aj jednoduché striešky nad vchodové dvere , vybavené kovovým rámom a polykarbonátovou krytinou, urobia z obyčajného vchodu taký, za ktorým sa budú okoloidúci otáčať.


Vchodové striešky a prístrešky nad vchodové dvere. Originál nemecká komôrková krytina zn.

Lexan v troch základných odtieňoch. Obojstranný UV filter ktorý zabezpečuje dlhodobé vlastnosti tejto polykarbonátovej krytiny. Konštrukcia je opatrená kvalitným . Levné vchodové stříšky - levné hliníkové přístřešky nad dveře , které vynikají jednoduchou montáží a maximální životností. Dverové striešky nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni!


Hliníkové striešky - zastrešenie vonkajších dverí.

Striešky , ktoré ponúka naša firma, je dokonalá ochrana Vašich dverí proti dažďu, snehu a vetru ! Ponúkame Vám striešky nad vonkajšie dvere , vyrobené z vysokokvalitného materiálu, ako je hliník pokrytý práškovým náterom, polykarbonátové dosky, . Lacné prístrešky a striešky z komorkového polykarbonátu lexan nad dvere vchody auto terasu schody altánok. Striešky polykarbonátové, kde nosná kostra je z hlníkových profilov a vlastná výplň je z dutinkového polykarbonátu. Kód K- Sedlové vchodové striešky nad dvere - Lightline sú určené k ochrane domových vstupov pred poveternostnými vplyvmi. Okrem ochrany pred dažďom a snehom vkusne dekorujú vstupné priestory.


Zameriavame sa predovšetkým na výrobu altánov, prístreškov, prestrešenia terás , zimné záhrady, lexanové striešky ponad vchodové dvere , prekrytia státia ponad. Lexanové striešky sú drobné, no odolné a moderné stavby. Od predaja a početných montáži polykarbonátu kde sme získali skúsenosti sme sa postupne prepracovali cez menšie zákazky a striešky z lexanu k väčším . Predam oblukovu striešku veľku na balkon Firmou vyrobena hnedy lexan velmi pekna pouzivana mesiacov Povodna cena 580€ teraz 290€. Naša spoločnosť má v ponuke nové produkty: prístrešky a striešky z Lexanu.


Produkty tohto typu vytvárame na mieru. Naše prístrešky z lexanu na mieru si môžte prezrieť v našej galérií prác. Ak máte záujem si dať vypracovať cenovú kalkuláciu, neváhajte nás kontaktovať.


Atypická strieška pre autá o rozmeroch 16m x 5m.

Strešná krytina šindel zelená bobrovka. Farebné prevedenie Belinka č. Helios metalic, zvodový systém KJG.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba