Strelicia cena

Popis produktu , skladba. Cena za jeden kus je rátaná na osobný odber bez doručenia. S kytičkou možné doručiť. Naša cena v BA 4Eur (4VIP).


Tento produkt najskôr doručíme len v BA: Pondelok, 22. S darčekom pošleme aj peknú kartičku s prianím podľa vášho výberu (uveďte v poznámke).

Cena je konečná vrátane dopravy a DPH. Množstevné zľavy pre firmy. Ide o stále zelenú izbovú rastlinu , s tmav. Obchod so zlatou pečaťou Overené zákazníkmi. Za svoje označenie vďačí svojmu kvetu, ktorý pripomína pestrofarebnú rajku.


Táto rastlina, dostupná s dekoratívnym kvetom, zabezpečí exotický akcent v akomkoľvek interiéri. Elegantná kytica v ktorej je dominantná strelícia na pozadí tvorenom zeleňou Ruscus a Steelgrass. S oranžovým kvetom strelície ladí taktiež oranžový Asclepias, oranžová sieťovina a zelená trsová chryzantéma.

Loading Aktualizujem fúrik. Doprajte si EXOTIKU vo vašej obývačke, na terase alebo balkóne. Vystavte túto úžasnú rastlinu všetkým na obdiv. Je nádherná svojimi veľkými kožovitými listami ktoré sa využívajú do viazaných kytíc. A keď rozkvitne, úžasom každému padne sánka.


Kvitne v zime alebo na jar a niekedy aj celý rok oranžovými kvetmi s . Rozhodnutí předepsat přípravek Strelicia by mělo být provedeno po zvážení jednotlivých současných rizikových faktorů ženy, zvláště rizikových faktorů pro žilní. Strelicia je kombinované perorální kontraceptivum (ústy užívaný prostředek k zabránění početí) neboli antikoncepční pilulka. Každá tableta obsahuje v malých množstvích dva typy ženských hormonů: progestagen desogestrel a estrogen ethinylestradiol. Nádherný akcent pre Váš domov. Materiál: kvetináč z hliny, kvety a listy z plastu.


Ohodnoťte tento produkt ako prvý. Tieto kvety pôsobia exoticky vďaka ich nádhernému a neobvykle tvarovanému veľkému kvetenstvu. Strelícia - rastlina pripomínajúca vtáka. Uplatnenie: Črepníky a veľmi hlboké nádoby. Doba kvitnutia: február – marec.


Exotická rastlina pochádzajúca z Južnej Afriky. Kvety pripomínaje hlavu exotického vtáctva, sú veľmi dekoratívne.

Kvitne po 3-rokoch pestovania, prináša 2-pestré kvety na dlhých stonkách. Má rada svetlo, je citlivá na mráz. Odporúčame každé dva roky presadiť do väčšej . V lete môže byť na terase alebo v záhrade. Kvety strelície pôsobia exoticky, a hoci sa ich nie každý pestovateľ dočká, netreba zúfať. Stačí zistiť, čo strelica potrebuje, a vykvitne raz-dva.


Plastová strelícia s glitrom a lesklým metalizovaným povrchom okvetných lístkov. Stonka má striebornú farbu. Rostlina je pojmenováná .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba