Skoda fabia cennik

TDI kW (1k) 5° MP. Doživotná Garancia Mobility Premium. KODA Financial Services. TSI kW (1k) 6° MP. Takže je lacnejšia a lepšie vybavená ako jej predchodkyňa.


Cenník dlho očakávanej Fabie je milým prekvapením.

Základnej verzii MPI Active sa podarilo . Ceny uvedené v cenníku sú odporúčané ceny v EUR pre klienta vrátane DPH. V HTP kW (k) Green Tec. Sme autorizovaný predajca a servis vozidiel rôznych značiek. Cena plnohodnotne vybaveného automobilu vo výbave Active s paketom PLUS, ktorý je v rámci uvádzacej akcie do 31.


Poznaj naszą ofertę i zobacz najnowsze cenniki wszystkich modeli tutaj! Nové a predvádzacie autá Škoda Fabia v ponuke na NovéAutá. Vyberte si z ponuky áut Škoda Fabia.


Nájdite si vysnívané auto.

Mechanické práce, Elektro práce, Klampiarske práce, Lakovnícke práce. DPH, s DPH, bez DPH, s DPH, bez DPH, s DPH, bez DPH, s DPH. Favorit, Felicia , 1€, 2€, 2€, 2€, 1€, 2€, 2€, 2€. Citigo, 2 €, 2€, 2€, 3€, 2€, 3€, 2€, 3€. Novou Škodu Fabia máme od včerejšího večera prozkoumanou do posledního šroubku.


K hatchbacku se navíc zakrátko přidá také verze kombi, od jeho podrobnějšího představení nás ovšem dělí ještě několik málo hodin. Do té doby ale jen tak lelkovat nebudeme, neboť k dispozici máme české ceny. Mladé, svieže malé rodinné auto.


Servisné prehliadky - pozáručný servis, Cena s DPH ( ). FAVORIT, FELICIA a ich odvodené typy, 16 471. FABIA , ROOMSTER, 22 699. OCTAVIA TOUR, 2 0 784.


I když ještě nebyly oficiálně zveřejněny ceníky a přehledy výbav nové generace Škody Fabia , podařilo se nám získat základní ceny pro všechny verze tohoto českého etalonu. Ceny nové Fabie jsou velmi blízké té současné a cenovky u jednotlivých motorizací a .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba