Samonivelačný poter do exterieru

Pre hrúbku vrstvy - mm. Prášková, samonivelačná , umelými hmotami zušľachtená, mrazuvzdorná stierková hmota, vytvrdzujúca hydraulicky bez pnutia a tvorby trhlín. Slúži v exteriéri na tmelenie, vyrovnanie a nivelizáciu poterov , rýchloschnúcich poterov a betónu pred pokládkou napr.


Výrobok je najmä vhodný na použitie v mokrých priestoroch, na balkónoch a terasách, rovnako ako v prostrediach trvalo pod vodou. Materiál je vhodný aj na potery s podlahovým vykurovaním a na zaťaženie kolieskovým nábytkom.

Použitie pod lepené drevené parkety konzultujte s výrobcom. Finálna samonivelizačná hmota do priemyselných objektov. Aplikačná vrstva 4-mm. Pochôdznosť už po hodine.


Komparátor Odstrániť komparátor. Jednozložková samonivelačná interiérová podlahová hmota na báze cementu pre hrúbku 1-mm. NIVELIZAČNÁ HMOTA PRE EXTERIÉR.


Nivelačné potery na tenkovrstvé vorovnávanie podláh široký výber poterov.

Nivelačná hmota pre vrstvy s hrúbkou - mm v interiéri a exteriéri , vysoká flexibilita, až spád tmelenia, vyrovnáva napätie v podklade, nízky obsah emisií - EC najmä v j. Den Braven Lepiaci a murovací tmel na pórobetón tehly. Hydraulicky tuhnúca, ľahko roztierateľná stierková a nivelačná hmota pred položením keramickej dlažby, mramoru, kobercov, krytín z PVC a prírodného kameňa a ako spojovacia vyrovnávacia vrstva na . Cementové a sadrové (anhydritové) potery. Potery na podlahové vykurovanie.


Pred zhotovením nášľapnej vrstvy podlahy musíme venovať náležitú pozornosť príprave podkladu. Jeho kvalita totiž môže výrazne ovplyvniť životnosť i estetický vzhľad hotovej podlahy. Rovný a hladký podklad dosiahneme napríklad použitím liatych poterov a samonivelizačných stierok, ktoré pripravujeme . Je vhodná pre veľkoplošné vyrovnanie podlahových nerovností. Môže byť použitá na vyrovnanie podláh z betónu, cementových poterov a iných podláh. Vyrovnanie podlahy predstavuje rýchlu metódu opravy . Nanášať murárskou lyžicou.


Vhodné na podlahové kúrenie. Dostupnosť podľa pobočky. Samonivalizačný poter na.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba