Predvadzacie vozidla renault

MEGANE Limited Energy TCe. Nájdite si vysnívané auto. Zánovné a predvádzacie vozidlá na predaj s garanciou min. Prezrite si predvádzacie vozidlá na finalcd. Kvalitné autá do rokov veku z Mototechny.


Ponúkame aj servis a predaj náhradných dielov. Nástroje pre nakupovanie. Objavte novú ponuku servisných služieb, ktoré zahŕňajú predpísané servisné kontroly podľa plánu údržby vášho vozidla. Náklady na servis tak budete mať pod kontrolou a budete si môcť užívať bezstarostnú jazdu. Online autobazár Autovia.


Opel Corsa Happy MT5. Podrobné informácie Skladové vozidlá. Pridať vozidlo na parkovisko. Clio, Kadjar, Mégane Grandcoupe, Mégane Grandtour, Talisman. Predvádzacie a jazdené vozidlá.


Sedan, Combi, SUV, dv. Kontrola tlaku v pneu, Metalický lak, pred. Senzor automatického spustenia stieračov, Senzor svetiel, tónované sklá, Ukaz. Ponuka úžitkové vozidiel ihneď k odberu - skladové vozidlá. V našej ponuke áut nájdete modely od popredných európskych značiek ako Audi , Volkswagen, SEAT, ŠKODA, Kia či BMW.


Túžite po neohroziteľnom SUV, alebo využijete skôr mestský crossover? Sú limuzíny pre vás ako stvorené, alebo dáte prednosť vozidlu určenému hlavne do mesta? Autoservis - lakovanie, mechanické opravy, elektronika.


Predaj náhradných dielov - pneumatiky, disky, alarmy, rádiá. Všetky nami predávané jazdené vozidlá spĺňajú prísne kritériá kvality a to nás oprávňuje ponúknuť záruku nad rámec zákona. Typ karosérie: Hatchback. Renault Atraktívny bonus pri výkupe vášho . Prevodovka: Manuál (st.) Viac. Rozhodnite sa pre predvádzacie vozidlá vášho Audi partnera alebo importéra Porsche Slovakia.


Na tieto vozidlá sa vzťahujú všetky garancie a služby ako pri kúpe nového vozidla. Všetky predvádzacie a služobné vozidlá z Audi AG sú dovážané priamo z Nemecka. Vitajte na stránkach autorizovaného predajcu a servisu Peugeot.


Všetko čo sa týka aut už rokov. Najlepšie jazdené vozidlá.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba