Pokrývanie striech martin

Ponúkame komplexné riešenie striech ako aj rekonštrukcie a opravy. Montáž strešnej krytiny. Poradenstvo pri výbere krytiny a odborné poradenstvo. Všetky firmy z oblasti Hodinový manžel v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu firiem.


Venuje sa aj výrobe falcovaných strešných krytín, parapetných dosiek PVC okien a atypickej výrobe klampiarskych prvkov ku krytinám a delených plechov na požiadanie. Nechajte si vypočítať cenové ponuky na strešná krytina tondach, strešná krytina bramac, strešná krytina braas, strešná krytina mediterran, strešná krytina creaton, strešná krytina euronit, strešná krytina cembrit, Šindle, Šindle iko, solárny systém, strešné okná, rekonštrukcie striech , pokrývanie striech , izolácia striech , . Strešné a obkladačské práce, pokrývanie a opravy striech , montáže odkvapov. Aktuálne ceny rekonštrukcie a zateplenia plochej a šikmej strechy pre bytové domy.


Zateplenie striech podľa tepelnotechnickej normy. Tesárstvo, klampiarstvo, pokrývačstvo, hydroizolácia, zateplenie a nátery striech , pokrývanie šikmých. Pokrývanie striech , montáž odkvapových systémov, zostrojovanie strešných konštrukcií, montáž strešných okien. Stavebná činnosť, stavba domov na kľúč, výroba nových striech a krovov, zatepľovanie budov, pokladanie zámkových dlažieb, búracie práce, stavebné poradenstvo . Vitajte na našej stránke! Zaleží nam na najvyššiej kvalite stavaných striech.


Dohliadame na celý proces robenia strešnej krytiny od okamihu výsevu raže do záverečných prác na streche. Máme vlastné hektáre zeme na ktorých pestujeme obilie. Zabezpečujeme výrobu a montáž krovů, provedení izolací včetně nejrůznějších hydroizolačních služeb, pokrývání střech nejrůznějším materiálem dle Vašeho výběru, montáž klempířských prvků apod.


Realizujeme opravy striech PVC fóliou, hydroizolačnými asfaltovými modifikovanými pásmi. Záruku na dielo poskytujeme rokov. Asfaltové šindle sú určené na pokrývanie šikmých striech so sklonom od 15o do 90o. Ako podklad je nutné plné . Martin Rišian - predaj a montáž streš. Dodávka a montáž striech.


Potrebuje vaša strecha opraviť alebo celú rekonštrukciu? Staviate dom a potrebujete novu strechu? Nechajte sa presvedčiť o našej serióznosti a kvalitnej práci našou firmou.


Stavbu strechy dodávame naším zákazníkom ako ucelenú službu vrátane ďalších činností a . Realizácia a opravy plochých striech , tepelné izolácie plochých striech , hydroizolácie základov a odpadových jám, realizácia šikmých. Viac informácií o firme Pridať k zaujímavým. Firma sa špecializuje na pokrývanie a rekonštrukciu . Slovenský výrobca ľahkej strešnej krytiny a trapézových plechov špičkovej kvality.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba