Pestrec mariánsky olej užívanie

V Bulharsku je pestrec mariánsky nazývaný darom Panny Márie. V prírodnej medicíne sa odporúča pri problémoch s prostatou a poklese sexuálnej aktivity užívať zmes pestrecového oleja spolu s tekvicovým olejom zmiešaných. Olej z pestreca mariánskeho býva kombinovaný so slnečnicovým olejom. Ako ho užívať tak, aby nám čo najrýchlejšie pomohol od cirhózy, steatózy (stukovatenie), žltačky, či zažívacích problémov?


Osoby bez zdravotných problémov po užívaní pocítili tieto pozitíva.

Panenský olej z pestreca mariánskeho. Nezanedbateľný význam sa mu pripisuje aj v prevencii pri užívaní pečeň zaťažujúcich liekov, vystavení expozícii toxínov a pod. V porovnaní s ostatnými bylinkami je užívanie oleja bezpečné a kontraindikácie sú skôr vzácnosťou.


OLEJ Z PESTRECA MARIÁNSKEHO (Silybum Marianum). Prvoradé použitie pestrecového oleja je na všetky druhy pečeňových ochorení. Očistná kúra ( treba vylúčiť živočíšne bielkoviny, alkohol, a jesť všetko čo klíči, raší a začína sa zelenať) podporená užívaním pestrecového oleja fantasticky regeneruje pečeňové . Kvalitný pestrecový olej od slovenského výrobcu.


Vhodný pri liečbe pečene, žlčníka, pankreasu, žalúdka, dvanástornika, sleziny a nadobličiek.

Odporúča sa pri pálení záhy, prekyslení, nadúvaní. Pestrecový olej užívajte, ak podporuje látkovú výmenu, máte vysoký tlak a vysoký cholesterol. Užíva sa raz denne, najlepšie na . Plod pestreca obsahuje flavonoidy, ktoré majú túto regeneračnú schopnosť.


Nevýhodou je, že sa nedajú v prírodnej forme uskladniť do rôznych tabletiek či kapsulí. Preto sa musí pestrec užívať v drvenom stave, nesmie sa mlieť, lebo teplo nad 40st. Bez tejto látky má pestrec len výživnú hodnotu.


Užívanie pestreca v inej podobe ako napríklad tabletky, olej ,čaj,tinktúra neprinesú požadovaný efekt a pečeň sa vám nepodarí zregenerovať. Je to z dôvodu úpravy plodu pestreca ,tým . Prvé zmienky o ňom je možné nájsť v spisoch starovekých lekárov. Použitie pestrecového oleja je prospešné ľuďom, ktorí sa zotavujú z ochorení pečene. Poznáme niekoľko foriem, olej , tinktúra, čaj a pestrec mariánsky.


Pri detoxikácii organizmu sa užíva dlhodobejšie: čajová lyžička denne, ráno. Vonkajšie použitie : dvakrát denne sa potiera postihnuté miesto. Zloženie na 100g: 100g 1 oleja z pestreca mariánskeho ( Silybum Marianum) získaného nízkoteplotnou extrakciou.


Tie sú koncentrované v semienkách rastliny, ktoré sú chránené pichľavými ostňami.

O ich blahodarných účinkoch zrejme vedia aj vtáky, nakoľko si na nich s obľubou pochutnávajú. Ak ich však obehnete, do rúk sa vám dostane naozaj cenný prírodný poklad. Pestrec mariánsky -účinky-cena- olej -tabletky.


Pomáha k detoxikácii pečene a obnove pečeňových buniek. Medzi ďalšie látky obsiahnuté v rastline patria napríklad silice, flavonidy, tyramín, histamín, síra alebo vitamín E. Zaujímavosťou je, že v rámci plodov až jednu tretinu ich látok tvoria jedlé oleje , napríklad kyselina olejová. Bodliakový olej však nemusí chutiť každému, no účinky pestreca mariánskeho si môžete dopriať aj bez neho.


Ak nie ste fanúšikom olejovitej stravy, vyskúšajte tento účinný čaj. Preskočiť na Čaj, olej , drvený pestrec , kvapky, granule alebo kapsule? Ak vám nejde primárne len o posilnenie potencie a erekcie, má Ostropestrec veľkú výhodu v bohatej ponuke foriem užívania. Okrem obvyklého čaju či kvapiek si môžete kúpiť aj . Ale olej som si dával na šalát,“ tešil sa tridsiatnik po šiestich týždňoch na opakovaných testoch.


Aby ste účinky pestreca využili naplno, mali by ste ho užívať aspoň dva mesiace bez prestávky niekoľkokrát v roku. Komplexné preskúmanie americkej agentúry pre zdravotnícky výskum (AHRQ) uviedlo vedeckých štúdií o užívaní pestreca pri liečbe rôznych foriem ochorení pečene.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba