Ozdobne profily z polystyrenu

Na ozdobných lištách a ďalších ozdobných prvkoch je nanesená špeciálna vrstva obohatená kremičitým pieskom, ktorá neznečisťuje životné . Fasádní profily a ozdobné prvky. Váš dům může vypadat lépe. Inspirujte se naší nabídkou fasádních profilů a ozdobných prvků, které dodají fasádě nový rozměr.


Ozdobné fasádne profily. Firma ReKunst vďaka svojim dlhoročným skúsenostiam v oblasti výroby fasádnych profilov v spojení s .

Taktiež sa netavia pri nalepení v blízkosti krbov a kachiel. Vysoká tvrdosť v prípade oteru, úderu apod. Certifikované fasádní dekorační profily a prvky INTERIA-Foam jsou vyráběny dle kanadské technologie, která se osvědčila v drsných podmínkách na severu Kanady.


Jádro profilu je z polystyrénu EPS 1a povrch tvoří flexibilní sklovláknem mikroarmovaný cementový kompozit, který je mimořádně pevný a odolný. Oživení interiéru pomocí profilovaných ozdobných lišt a nástěných dekorací. Interiérové ozdobné prvky.


Výhodou ozdobných lišt a prvků z polystyrenu je jejich lehkost, a tedy snadná instalace bez nutnosti kotvení. Decosa Lišta ozdobná Lorena. Nabídka stropních rohových nebo plochých nástěnných profilů.

Výběr z hladkých a zdobených lišt nabízí široké možnosti použití jak v moderních, tak historických interiérech. Profilované stropní či nástěnné lišty se . Jedná se o polystyrenové profily a prvky vyrobené z polystyrenu EPS 1potažené finální fasádní omítkou, která zajišťuje ochranu před povětrnostními vlivy. Výroba ozdobných stĺpov, profily vhodné do interiérov aj exteriérov, plastické nápisy na budovy a logá. Vítáme vás na stránkách firmy InEx – Milan Vodrážka. Nabízíme Vám polystyrenové profily pro ozdobu Vašich fasád i stropů v interiérech.


Vybírat můžete nejen z naší nabídky profilů , ale vyrobíme Vám jakýkoliv tvar dle Vašeho přání. Nosným prvkem těchto fasádních profilů je polystyrénové jádro a speciální směs. Naleznete zde: fasádní profily , fasádní lišty, fasádní prvky , fasádní římsy, šambrány, kleňáky.


Nejširší nabídka fasádních profilů , říms, lišt, dekorací, prvků a ornamentů na fasády. Profily sa dodávajú s hotovou povrchovou úpravou – treba už len naniesť finálnu povrchovú úpravu. Nájdi obchodného zástupcu. Pásové profily , parapetné profily. Podíl tepelné ztráty fasády z celkových tepelných ztrát je u běžného rodinného domu cca.


Kvalitním zateplení stěn a fasád rodinného, či panelového domu tedy zajistíme značnou tepelnou úsporu. Pro kontaktní zateplení fasád nabízíme jako izolant pěnový polystyren EPS, nebo novou generaci šedého . Nástěnné a stropní svítidla, lišty pro nepřímé osvětlení interiérů, světelné rampy. Slopy, polosloupy, pilastry.

Polystyrenové lišty pro interiéry( tvrzený hlazený polystyren = příznivá cena). Zde si otevřete katalogy aceníky:.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba