Osb dosky bazar

Bezplatná inzercia, osb dosky predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. OSB dosky za najlepšie ceny na predaj a kúpu. Predám lacno konštrukčné OSB DOSKY v prevedení perodráźka po celom obvode v obojstrannom základnom polaku.


Po dohode vieme DOSKY doviesť na Vami určené. Predam OSB dosky vsetkych hrubok aj pero drazka aj poldrážka za najvyhodnejsie ceny!

Vyrobca Krono, EGGER Zabezpecim dovoz ! Tovar skladom odber mozny ihned. Lokalita Dubnica nad Váhom. Dosky dodáme priamo na stavbu.


Rozmer 2x 125cm - tabla 3. Vitajte na stránke STAV- BAZÁR s. Zvýšil sa Vám stavebný materiál po rekonštrukcii a neviete čo s ním? Prineste ho k nám, my sa oňho postaráme, zabezpečíme jeho predaj, prípadne ho vykúpime! Ponúkame na predaj nový, ale aj použítý tovar formou komisionálneho predaja.

Bazár pre predam osb dosky nájdete u nás na Inzercia. Bazár , kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte predam osb dosky , viac nemusíte. Online bazár a inzercia zdarma.


Táto doska je vrcholom inovácie na báze dreva v širokej oblasti stavebníctva a oblastiach s ním spätých. MFP dosky majú charakter rastlého dreva. Oproti klasickým OSB doskám má nasledovné výhody : vyššia odolnosť v tlaku a ťahu a . Predám nové OSB III dosky (aj perodrážky širka 675mm alebo 625mm) vhodné do vlhkého prostredia na stavby garaži,prístavbý,podbitia domov,debnenia atď. NZ,NR,KN,LV, BA,ZH,ZC,ZV,DS,SC, PK,TT,SE,SA,GA,KA,VK,ZM,TO,PN,HC,PE,BS . A my pre Vás vyberieme to najlepšie riešenie.


Alebo Vám ich bezpečne dopravíme. Informace o osb dosky bazar. Vy zavoláte, my Vám lacnejšie dovezieme. Info o cene a type a doprave na obr.


Sú tam rozmery, hrúbky, váha dosiek i doprava. Tatranský profil so severského smreku a sibírskej borovice. Oeur s DPH,dlžky od 1m a.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba