Lacne pomniky michalovce

Zoznam slovenského internetu na Azet Katalógu. Pozrite si firmy v zozname, prehľadne usporiadané podľa kategórie, lokality. Výroba a montáž náhrobných kameňov, žulových základov, betónových hrobiek a príslušenstva, demontáž starého príslušenstva s úpravou terénu, doplnenie údajov ručným sekaním, strojom aj lepením. Firma zaoberajúca sa výrobou náhrobných pomníkov , vysekávaním písmen a opravou starých pomníkov.


KAMENÁRSTVO V STAVEBNÍCTVE.

Pre Vašu lepšiu orientáciu uvádzame najlacnejšie varianty zákrytov, ktoré vieme pre Vás dodať. Ponúkané pomníky a zákryty sú zo žuly, a nejedná sa o čínsky kameň. Našim klientom ponúkame komplexné služby: od základov, cez montáž hrobky, pomníkov , náhrobných tabúľ po predaj doplnkov k cintorínskej architektúre.


Neponúkame však len montážne práce a služby. Naše kamenárstvo má v svojom sortimente aj pomníky z umelého kameňa vlastnej výroby. Tieto pomníky sú vyrábané . Trebišove a vo Veľkých Kapušanoch.

Neváhajte a využite zľavu v hodnote 100€. Stačí navštíviť kamenárstvo v najbližšom okolí, zadať rozmery budúceho hrobu a vybrať si z katalógu, ako má vyzerať. Uvádzame len orientačné ceny pomníkov , nakoľko ku každej zákazke pristupujeme individuálne.


Hrob dodajú približne do mesiaca. Ceny ostatných výrobkov vyplývajú z konkrétnych želaní zákazníka. S akýmkoľvek želaním nás však neváhajte kontaktovať, po upresnení Vašich požiadaviek Vám zašleme cenovú ponuku na ostatné výrobky a služby. Naša firma zabezpečuje výrobu náhrobných pomníkov aj podľa Vašich návrhov, alebo podľa našich katalógov z prírodného materiálu (žula, mramor) aj z umelého kameňa.


Výroba a predaj náhrobných pomníkov , krbov, sôch, kvetináčov, obkladov a iných produktov. Kamenárske služby - výroba a predaj náhrobných kameňov, obnova a rekonštrukcia pomníkov , písmo a portréty na pomníky. Kohut-Miroslav- Michalovce. Lacné aj exkluzivne náhrobky.


Náhrobné pomníky a náhrobné kamene, nové pomníky , americké pomníky , prekrývané pomníky z prírodného kameňa. Vyrábame, montujeme a renovujeme pomníky , jednohroby, dvojhroby, náhrobné tabule, urnové hroby, doplnky na hroby zo žuly a mramoru. AKCIA - ZVÝHODNENÉ CENY HROBOV A POMNÍKOV.


Dvojhrob žula Paradiso.

Stavivá na Zeleninárskej ulici č. Pozývame Vás na nákup do Kvetinárstva Magnólia ( pri cintoríne v Michalovciach ). Predaj pomníkov v MICHALOVCIACH. Vitajte vo svete plnom rôznych farieb,vôní vo svete kde kvety hovoria všetko za Vás. Rozmanitosť kvetov ako aj široký výber dekoračných materiálov ktoré objavíte v našom kvetinárstve nám umožňuje vytvárať nezameniteľné kreácie v duchu .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba