Hotely banská bystrica a okolie

Banská Bystrica je krásne mesto s množstvom tulackych. Prečítajte si nezávislé hodnotenia hostí a vyberte si najlepšiu ponuku relaxačného pobytu. Svoje ubytovanie si zarezervujete pohodlne a rýchlo priamo u ubytovateľov.


Možnosť výletov do okolia. Olga Šťastná (návštevník).

Jana Bruhova (návštevník). Pre biznis klientov sú v hlavne v centre ale aj v blízkom okolí mesta k dispozícii luxusné hotely a . Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Banskej Bystrice pracovne alebo si sem oddýchnuť, veríme, že si nájdete vhodné ubytovanie. Garance stejné nebo nižší ceny.


Nachádza sa tu Vodný žľab v Rakytovej doline, slúžiaci na splavovanie dreva, kamenná fontána v centre mesta, Skalná vyhliadka Trávny Ždiar známa ako malý Slovenský raj, kde sa môžete prechádzať pomedzi balvany a . Ubytovanie v izbách a klimatizovaných apartmánoch, reštaurácia, denný bar.

Vyberte si z najväčšej ponuky až ubytovaní. Kongresový, wellness hotel. Radi Vám poradíme ako využiť čo najpríjemnšie voľný čas. Mapa: Ako sa k nám dostanete?


Wi-Fi pripojenie v celom penzióne bezplatne. Vítam Vás na stránke penziónu Maják! Nemce Tajov Vlkanová Špania Dolina Králiky Harmanec Kordíky Slovenská Ľupča Podkonice Poniky Staré Hory Sielnica Sliač Turecká Moštenica Motyčky Lučatín Kováčová Krahule Ľubietová . Hotely , penzióny, chaty a kempingy v okolí. Penzión Kaštieľ Bocian, Matuškova 2 Vlkanová, tel. Porovnajte ceny 1tunajších hotelov a ďalších ubytovacích zariadení.


Najvýhodnejšie ponuky pre vás vyberáme z 5rezervačných stránok. Hotel LUX otvoril brány pre svojich hostí 20. Od tých čias patrí medzi miesta, kde sa stretávali ľudia z rôznych sfér, ktorí očakávali profesionálny servis.


Vďaka výberu kvalitného personálu a osobnému prístupu sa veľa hostí rado vracalo späť. Harmanecká jaskyňa ve svém okolí nabízí řadu hotelů a dalšího ubytování.

Vinca - penzión, reštaurácia, hostinec a spoločenská sála. Blízke okolie poskytuje veľké množstvo turistických a športových aktivít. V zimných mesiacoch možnosť lyžovania v okolí. Pozrite si našu stránku a vyberte si to najlepšie ubytovanie pre Vás.


Je obrovským lákadlom aj pre turistov a cyklistov, ktorí ocenia krásu tohto regiónu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba