Hotel ambassador košice

Hotel Ambassador ponúka prvotriedne ubytovacie služby v centre Košíc. Rodinný hotel Ambassador sa nachádza priamo v historickom centre Košíc. Ponúka štýlovú reštauráciu, trendovú kaviareň a wellness centrum. Kliknite a zistite viac!


Izby sú štandardne vybavené klimatizáciou, trezorom, telefónom, chladničkou, videom, hifi vežou, . Vybavenie izieb - klimatizácia, telefón, trezor, chladnička, TV, video, hifi veža, kúpeľňa a WC.

Firemné jednania a konferencie. Rezerváciu Vám potvrdí priamo ubytovateľ. Takže moja voľba lenivého turistu sa prejavila naplno a neváhal som ani chvíľku.


Save money and book your accommodation directly with this facility owner. Pôvodná stará časť hotela je chránenou kultúrnou pamiatkou a jej vznik sa datuje do obdobia približne druhej polovice 13. Objekt pôvodne slúžil ako obytný dom.


V minulosti prešiel viacerými rekonštrukciami . Room equipment includes a refrigerator with mini bar, LCD TV, . Najlepšie ceny nájdete na trivago.

Najdete zde komfortní jedno a dvoulůžkové pokoje, příjemnou restauraci DIPLOMAT, nekuřáckou kavárnu Café AMBASSADOR, kuřáckou kavárnu Café BAYER, konferenční a banketové sál, . It features a stylish restaurant, a trendy Café, a wellness area and offers you free WiFi. All of the modern rooms are air-conditioned and equipped with a satellite TV. Meeting and conference rooms are available as well in the Ambassador Hotel. Komfortné klimatizované izby s nádychom histórie , ale taktiež aj modernou atmosférou, ktoré hotel ponúka sú vybavené trezorom , kúpelňou s WC, chladničkou s minibarom, telefónom, televízorom so satelitným príjmom, vysokorýchlostným káblovým aj WIFI pripojením na internet. UTUJEME, TENTO OBJEKT NEMÁ AKTÍVNU . Najobľúbenejšie bulharské turistické stredisko, ktoré leží km južne od Burgasu sa radí medzi najnavštevovanejšie letoviská Čierneho mora.


V Primorsku môžete oddychovať, športovať, nakupovať, zabávať sa, plaviť sa jachtou, absolvovať potápačský kurz. Piesočnaté pláže sú vhodné . Ubytování v hotelu Ambassador , Košice vám vždy najdeme za nejvýhodnější cenu. Compare hotel prices and find the cheapest price for the Ambassador Hotel in Košice.


View photos and read 1reviews. Diplomat - hotel Ambassador v Košiciach už sa teší na vašu návštevu. Objednajte stôl a zbierajte kredity, takto jednoduché to je!

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba