Hliníkové žlaby cena

PREFA - Žľaby Prefa 2mm hliník Žľab polguľatý d. Zobraziť farebné varianty. Tento web využíva cookies pre Vašu pohodlnejšiu prácu. Kliknutím na súhlasím uzavrite túto lištu.


Zaregistrujťe sa pre odber noviniek a akčných ponúk ! Vrstva laku je stálá i při teplotní rozpínavosti materiálu, odolná proti chemickým vlivům i počasí.

Hlavnými výhodami sú farebná stálosť, odolnosť voči UV žiareniu, zaručená hrúbka laku mikrónov, presné tvary, výhodná cena a žiadna údržba. V ponuke máme širokú paletu farieb,. Všetky diely sú zhotovené z hliníka s farebnou povrchovou úpravou a predstavujú jedinečný ucelený systém. PREFA dodáva aj hranaté a nástrešné žľaby. Koniec večnému natieraniu a opravám!


V prípade Vašich žľabov vsaďte na dlhú životnosť hliníka. Pretože hliník nehrdzavie a aj vďaka trvácnej vrstve farby je . Rozdelenie podľa rozvinutej šírky : 2- altánky, menšie strechy (bežne skladom ) 2- neštandardný rozmer pre rodinné domy (na objednávku) 3- štandard pre rodinné domy (bežne skladom) 4- na plochy nad 3m(na objednávku).

Konverzia oproti konkurenčným označeniažľab : 1(priemer) - 250 . FALCOVANÉ STREŠNÉ SYSTÉMY PREFA. PREFALZ a FALZONAL farebné hliníkové zvitky spájané stojatou drážkou vo falcovacej kvalite a príslušenstvo. ODVODŇOVACIE SYSTÉMY PREFA. SPOČÍTEJTE SI OKAPY NA VAŠI STŘECHU.


Skladová dostupnost dle pobočky. Koleno 72° Prefa 1antracitová. Tyto stránky existují za účelem nabídnout a prezentovat okapy, žlaby , plechy a střešní krytiny kvalitního rakouského výrobce PREFA Aluminiumprodukte GmbH. Naše produkty mají jednoho společného jmenovatele a tím je kvalita, dlouhá životnost a vysoké užitné vlastnosti.


Okapy, střešní krytiny i plechy jsou vyráběny ze . Odkvapový systém KJG - pologuľatý. Profily pologuľaté - platný od 1. Pozink farbený - platný od 10. Titán-zinok - platný od 1. Hliník farbený - platný od 26.


NAJNIŽŠIE CENY stavebného materiálu! Nakupujte BEZPEČNE CEZ INTERNET !

RAL, hliník lak RAL, titanzinek, měď, nerez. Okapový systém bychom měli chápat jako nedílný doplněk střešní krytiny, bez něhož je střecha neúplná. Jeho základními prvky jsou horizontální žlaby položené v hácích uchycených pevně ke střešním krokvím, čela zaslepující konce žlabů , kotlíky a kolena propojující svislé svodové roury držené.


Okapy z hliníku v našem portfoliu zastupuje prémiová rakouská značka Prefa. Okapy a střechy Prefa jsou vyráběny v rakouském podhůří Alp a mají za sebou desítky let tradice a tisíce referenčních domů v náročných horských podmínkách. V poslední době však došlo k výraznému snížení ceny a dnes už rozhodně nejsou .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba