Dotykovy termostat

V kategórii dotykový termostat nájdete dizajnové termostaty s dotykovým ovládaním, ale aj termostaty kompatibilné s dotykovými vypínačmi LIVOLO. Raychem podlahové vykurovacie. Programovatelný dotykový termostat Forheat RG7.


Dotykový termostat Green Leaf. Při koupi tohoto termostatu získává jeho majitel zároveň záruku Total Care (dvanáctiletá plná záruka). Novinkou na trhu s vytápění .

Netatmo Thermostat WiFi termostat pro iOS Android zařízení. Pokojový termostat typ termostatu bezdrátový typ ovládání programovatelný elektronický pokojový termostat, možnost ovládaní přes mobil (iOS, Android), WiFi podsvícený. Veľké množstvo vlastností pri jednoduchom rozhraní dotykového displeja – jednoduché a prehľadné nastavenie požadovaných funkcií pri optimalizácií komfortu vykurovania a minimalizácie prevádzkových nákladov. Umožńuje reguláciu v týždennom režime, ponúka časový program po minútach a možnosť nastavenia štyroch teplôt denne.


Môžete si vytvoriť program na celý týždeň, . Teraz je na trhu nová verzia, ktorá si zachovala všetky prednosti pôvodného termostatu , tj. Výborná cena, velký displej a komfortní dotykové ovládání. Nevzhľadný a zastaraný termostat podlahového vykurovania nemusí byť nevyhnutným zlom v domácnosti.


Vďaka termostatu DEVIregTM Touch s moderným dizajnom,.

Nyní je na trhu nová verze, která si zachovala všechny přednosti původního termostatu , tj. Velké množství vlastností při jednoduchém rozhraní dotykového displeje - snadné a přehledné nastavení požadovaných funkcí při optimalizaci komfortu vytápění a minimalizaci provozních nákladů. Obrovské množství vlastností při jednoduchém rozhraní dotykového displeje - snadné a přehledné nastavení požadovaných funkcí při optimalizaci komfortu vytápění a minimalizaci provozních nákladů. A už vůbec si ho nemusíte pamatovat.


Prostě se termostatu dotknete a hned vše pochopíte. Díky dotykovému displeji ovládáte termostat jako dotykový telefon. Jednoduše v českém jazyce. Z-Wave Plus dotykový termostat je určený pre vnútornú reguláciu teploty.


Podporuje elektrické podlahové vykurovanie. GREEN LEAF pro podlahové vytápění pro umístění pod omítku nebo na omítku s vlastní instalační krabicí termostat GREEN LEAF je programovatelný termostat pro elektrické podlahové vytápění určený k montáži pod omí. Uživatelsky volitelné snímaní teplot - jen prostoru, podlahy, nebo obou hodnot, PWM regulace nebo pevná teplotní diference. Konfortný GREEN LEAF pre podlahové vykurovanie je dotykový termostat s moderným vzhľadom.


Snadné programování, inteligentní režim. Termostat Fenix ma i české menu. Digitální dotykový termostat s moderním vzhledem.


Použití: Komfortní a úsporná regulace kabelového podlahového vytápění. Regulátor může být použit i pro spínání přímotopných . Popis, Prostorový dotykový termostat programovatelný s čidlem. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Je ideálním řešením pro regulaci vytápění a chlazení, příp. Součástí balení je i plechová krabice…, Ekotermpraha.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba