Domy na predaj bratislava a okolie

Investično – realitná spoločnosť INCORP, spol. Vám ponúka na predaj tri radové rodinné domy respektíve samostatné izbové bytové jednotky v rodinnom trojdome s vlastnou záhradou v ucelenej novej lokalite prevažne nadštandardných rodinných domov s priamym kontaktom prírody, BA V. Posledných dvojpodlažných bytov v lokalite Jantár II s veľkým pozemkom, súkromným parkovaním a najlepšou dostupnosťou do mesta! Rodinný dom -… samostatný, Holubyho, 5m², pozemok je ohradený.


YZV3r4uHo Ponuka pre tých náročných.

Poctivo postavený rodinný. Apartmánový dom sa nachádza približne 190m od najbližšej pláže. Všetky apartmány sú zariadené a pripravené na prenajímanie. Bratislava vily Bratislava novostavby Bratislava.


Väčšina apartmánov má výhľad na more, niektoré na hory. Váš najlepší nástroj na vyhľadávanie nehnuteľností na webe. Alžbetin, Tureň, Veľké, Alžbetin, Krížna, Čenkovce, Veľké,.

Hlavná, Hlavná, xxx, Čierna, Senec, Alžbetin. Predaj bytov, domov a pozemkov. Druh nehnuteľnosti: Rodinné domy - novostavby. Lokalita: Slovenský Grob Transakcia: predaj. Najnovšia ponuka nehnuteľností z III.


Vzdialenost: Zálesie Obec: Obec Transakcia: predaj. Platba v hotovosti, alebo na úver. Tešíme sa na spoluprácu . Exkluzívne ponúkam na predaj murovanú chatu s vlastným prístupom k vode a súkromným mólom na Slnečných jazerách - JUH v Senci.


Chata je zasadená do svahu … pozrieť celý inzerát. Ponúkame na predaj : veľmi . Mosonmagyarovar, rozloha m2. Príjemné bývanie v kľudnej lokalite6i RD s upravenou záhradou.


Poschodie v novostabe na prenájomPoschodie domu - mna okamžitý prenájom. Viac detailov o projektoch nájdete v časti PONUKA.

Neváhajte nás kontaktovať, radi pomôžeme Vášmu novému bývaniu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba