Chromove doplnky na auto

Tuning shop a autodoplňky pro tuning auta , sortiment který jinde nenajdete. Nejlevnejší tuning shop. Možnosť platby: platba platobnou kartou Visa, Visa Elektron, MasterCar Maestro.


Platba hotovosťou pri osobnom vyzdvihnutí doplnkov na auto na predajni. Platba za autodoplnky bankovým prevodom - Internet banking. Platba na dobierku pri doručení balíka kuriérskou službou UPS .

Kryty na spätné zrkadlá. Bočná ochranná lišta na auto. Ultratenká chrómová páska vhodná na všetky povrchy.


Ochráni a dodá elegantný, . Obchod AUTO CHROM nabízí chromové a nerezové autodoplňky pro tuning. ORI-119: Prenosný a uspôsobený tak, aby pohodlne zapasoval na sedadlo auta , alebo do kufra. Organizér na sedadlo DL. ORI-122: Efektívny úložný priestor, vystužený rám, ktorý zabezpečí veľkú nosnosť vreciek.


Slovenský Tuning Portál, všetko o tuningu, úpravách, tuning shop, rady, tuning tipy a triky, fotogalérie.

Lišta Ozdobná chromová 12x3mm dĺžka 5m empty. Predám chrómové kovové kryty kľučiek. Jedná sa o mohutný model, ktorý obopína celú kľučku! KLUČKY PASUJU NA TIETO AUTA : - Volkswagen Passat BB5. Mercedes A 1Avantgarde.


Auto je bez korózie po kompletnom servise, Interiér je polokoža. Dobré jazdné vlastnosti, Auto bez investícií! Chrómové doplnky , klimatizácia. Pridať do obľúbených Kúpiť.


Cabrio, Golf IV, Bora, Passat (97), Polo (99), Leon (99), Ibiza, Cordoba, Toledo. Samolepiaca ochranná lišta s chrómovým efektom pre optický tuning. Skladové číslo: AP3Dostupnosť: Skladom do dní.


Bezpečnostní šrouby pro vozy Škoda - kulové sedlo (Mx x 2mm) - násada mm - s otočným kroužkem pro ještě větší bezpečnost. V tomto tuning oddělení najdete univerzální autodoplňky v chom provedení. Většinou se jedná o nádechy na auto a okrasné lišty. Auto tuning doplnky a tuning príslušenstvo, používané aj nové.


Riadková inzercia tuningových doplnkov zdarma. Najlacnejší tuning shop.

Nerez, chróm Design - tuning-in. Cena: 3EURPôvodne: 4EUR. Sme najväčší výrobca lekárničiek. Prihlásenie do B2B zóny. Vyberte prosím značku Vašeho vozu: Audi.


Ochranné nerezové rámy na auta.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba