Ako moderne vymalovat obyvacku

Existuje niekoľko osvedčených postupov ako priestoru dodať modernejší vzhľad. Určité kombinácie farieb v obývačke pomáhajú vytvoriť pocit moderného bývania. Vo všeobecnosti sú to najmä neutrálne farby. Biela pôsobí ako dominantná farba vo väčšine moderných obývacích izieb.


Skvelý efekt sa dá docieliť aj použitím solitérnych kúskov, ktoré dodajú vašej obývačke „šmrnc“.

Ide skrátka o to, aby táto miestnosť nebola „preplácaná“ nábytkom, aj keď je jasné, že nie každý môže vo svojom domove postupovať týmto smerom. Možno spojenie príde vhod. Dnes sú moderné otvorené . Ponúkame dopravu vlastnými autami a rôzne zľavy na ďalšie nákupy.


Nábytok je nakúpený, všetko celkom dobre zladené aj so závesmi, už už sa chystáme zapnúť televíziu a zasadnúť do pohodlnej pohovky, lenže … niečo tomu chýba. Kvalitné vymaľovanie, ktoré si zároveň farebne sadne s nábytkom a ostatnými doplnkami a nebude pôsobiť ako päsť na oko. Samotný štýl pritom nehrá roľu – naše portfólio tvoria rustikálne, organické, rovnako ako aj minimalistické obývačky.


Starostlivo pracujeme s priestorom, hmotou, architektonickou kompozíciou a materiálmi a výsledkom sú jedinečné moderné interiéry s nadčasovým dizajnom.

V prvej časti nášho miniseriálu vám poradíme, ako zladíte farby v obývačke k tmavej sedačke. V súčasnosti je moderný najmä rustikálny alebo vintage štýl. Obývacia izba je najreprezentatívnejšou miestnosťou v dome. Vodíte do nej hostí , relaxujete po vyčerpávajúcom pracovnom dni – na jej dizajne by ste si teda mali dať obzvlášť záležať.


Farebná striedmosť a nesmrteľná biela. Je moderná a halu mám štýlovú, koženú. Chceme nejakú zmenu, aby sa to prevzdušnilo, aby to bolo obývateľné. Posielam aj pôdorys obývačky. Vášho pôdorysu navrhujeme nasledovné rozmiestnenie nábytku:.


Vášho opisu je obývačka zariadená moderne , minimalisticky a zatiaľ ladená v odtieňoch bielej a tmavošedej. Keďže ste bližšie nešpecifikovali podlahu v obývačke , navrhneme Vám viacero farebných variant. Ako vymalovať či zariadiť. Tu je len niekoľko z nich: sivá. Obývačka – dáma, ktorá má štýl ○ Efekt hodný interiérového dizajnéra dosiahnete, ak vzor, štruktúru či farbu zopakujete na jednej zo stien obývačky alebo na vyhradenom pruhu steny, ktorý funkčne súvisí s niektorou zónou obytného priestoru.


Moderné rozkladacie konferenčné stolíky v zloženom . Skôr ako začnete maľovať, zamyslite sa, či ide o veľkú, alebo malú miestnosť, svetlú alebo tmavú. Položte si aj otázku, či budete kupovať aj nový nábytok, alebo v miestnosti zostane pôvodný.

Do malej izby voľte svetlé odtiene, veľká izba znesie aj tmavšie farby. Keď je izba veľmi slnečná a vám . Potrebuješ vymaľovať byt? Upravte si svoj životný priestor tým, že sa naučíte, ako si. Mali by ste vedieť, ktorá farba patrí do ktorej. Chystáte sa vymaľovať byt?


Presne takéto farby sú vhodné do obývačky. Kto ju však používa multifunkčne, môže si dať natrieť steny bielou farbou. Ak v obývačke hlavne oddychujete, zlaďte ju do zelených odtieňov. Kto má rád kontrasty, môže si v jednej . Spojenie obývačky s kuchyňou sa dnes stáva v domácnostiach samozrejmosťou. Aby ste však vytvorili bezchybný celok, inšpirujte sa desiatimi radami Edity Janíkovej z mesačníka Pekné bývanie.


Modely zavesené zo stropu sú atraktívne, neuberú z priestoru na podlahe a obývačka bude vzdušnejšia a priestrannejšia. Ak plánujte steny vymaľovať , módna je tmavozelená.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba