Zdiar kamery online

Skôr ako sa vyberiete na lyže, pozrite si kamery v stredisku Ždiar - Strednica. Vďaka kamerám zistíte, aké je počasie a lyžiarske podmienky v stredisku Ždiar - Strednica. Podrobnosti: Uverejnené piatok, 27.


Aktuality a podujatiaBc. Obec Ždiar Vás srdečne pozýva na Reprezentačný ples Goralov dňa 10. Prograslávnostné zahájenie – 19. Slovensko - Belianske Tatry a Ždiar.


Upozornenie: Jazda ratrakom za super cenu! Viac informácii v Ski kase alebo na tel. Zjistěte, co se aktuálně děje na místě. Zobrazení webkamery ve vysoké kvalitě. Pozývame Vás na virtuálnu prehliadku skicentra Strednica Ždiar počas zimnej sezóny.


K dispozícii Vám je vlekov, sedačková lanovka, reštaurácia s výhľadom a viac. Video panoráma strediska. Výška nového prírodného . Online kamery Bachledka a Jezersko. Live stream horná stanica zjazdovky Ski Jezersko. Vysoké Tatry Počasí, online kamery , aktuální situace.


Kliknutím na ikonku přidáte položku do Moje kamery. Zdiar box ski Bachledova. Klepnete-li na ikonku Nalézt místo na mapě vedle daného místa, získáte přesnou polohu místa.


Ikonka On-line kamera zobrazí on- line kameru. Pokaż kamerkę i ostatnio dodane zdjęcia z ośrodka narciarskiego Ždiar - Strednica. Obraz z kamery jest uaktualniany co minut. Než vyrazíte na lyže, podívejte se na kamery ve středisku Ždiar - Strednica.


Díky kamerám zjistíte, jaké je počasí a lyžařské podmínky ve středisku Ždiar - Strednica. Webkamery Štrbské Pleso, Solisko. Chcesz zobaczyć co dzieje się teraz Ždiar ? Javorinka Stražovská, na ktorého svahoch je SKI Centrum Zliechov. Lyžiarske stredisko v Ždiari. Wysokie Tatry Pogoda i Kamery on-line.


Po naciśnięciu na plik Mapa obok danego miejca, uzyskasz dokładne położenie miejsca. Plik On-line kamera pokaże wam kamerę on-line. Plik Počasí pokaże wam informacje o aktualnej prognozie pogody. Skicentrum Strednica Ždiar - Web kamera.


Zimná snowtubingová dráha je veľkou zábavou pre detských návštevníkov a adrenalínom pre dospelých.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba