Vsakovacia nádrž

Dodávka vsakovacej nádrže s dopravou po SR. Koncové odvzdušnenie sa používa na odvzdušnenie vsakovacích blokov, vsakovacích tunelov alebo vsakovacích nádrží Hercules. Každý vsak musí mať riešené vytlačenie vzduchu z telesa vsaku.


V niektorých oblastiach, hlavne v nových štvrtiach so zástavbou rodinných domov a bytoviek, ktoré vznikajú v mestách a obciach je pre odvádzanie dažďovej vody buď predpísané vybudovanie vsakovacej galérie, alebo je potrebné vypúšťanie dažďovej vody do kanalizácie tzv. Zváraná podzemná plastová vsakovacia nádrž PNV na zachytávanie a reguláciu vsakovania zrážok. Do kanalizácií sa dažďová voda väčšinou vypúšťať nesmie, pretože riedi ostatné splašky a tým sa sťažuje jej filtrácia v čistiarňach.

Väčšina miest a obcí dažďovú kanalizáciu nemajú, preto vám ponúkame alternatívne riešenie. Základným princípom funkcie všetkých druhov vsakovacích systémov je čo najrýchlejšie odviesť dažďovú vodu pod zemský povrch a tam ju s časovým. Aj najnovšie predpisy EÚ predpisujú stavebníkom dažďové vody likvidovať priamo na svojom pozemku vsakovaním.


Spracovanie úžitkových a odpadových vôd. Vsakovacia retenčná nádrž bez odtoku. Preložiť slovo „ vsakovacia nádrž “ zo slovenčiny do nemčiny. Na stometrovú strechu spadne ročne približne kubíkov dažďovej vody. Nenechajte túto vodu odtiecť bez úžitku.


Zadržiavajte dažďovú vodu a využívajte ju na zavlažovanie, umývanie auta ale aj na splachovanie a prianie.

Nádrž na dažďovú vodu VODNÍK Vám môže ušetriť ročne niekoľko stoviek Euro. NAUTILUS m vsakovací jímka. Karviná s provedením místního šetření k zajištění realizace a specifikace podmínek pro instalaci. Zmyslom inštalácie vsakovacích blokov je odviesť dažďovú vodu zo striech budov a spevnených plôch do podložia v prípade, ak nie je k dispozícii dažďová.


VSAKOVACIA ŠACHTA DELFIN SC. EÚ platné predpisy nariaďujú vypúšťať dažďové vody zo striech do vodného toku alebo do kanalizácie jedine cez detenčnú nádrž. Vypúšťanie očistenej odpadovej vody do pôdy. Ideálne riešenie pre malé pozemky.


Očistená odpadová voda odteká do pôdy cez dno šachty a následne preteká cez vrstvu štrku, ktorý plní úlohu filtra. Do kanalizací se dešťová voda většinou vypouštět nesmí, protože ředí ostatní splašky a tím ztěžují její filtraci v čistírnách. Většina měst a vesnic dešťovou kanalizaci postrádají, proto vám nabízíme alternativní řešení.


Jednoliata polyetylénová nádrž slúži ako nádrž na vodu, nádrž na pitnú vodu, nádrž na dažďovú vodu pre rodinné domy atď. Odporúčaná veľkosť nádrže pre využitie na polievanie záhrady = Plocha polievanej záhrady x 0. DRENÁŽNY SYSTÉM - VSAKOVACIE BLOKY .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba