Rybacia mast zlozenie

Ale ked sme boli v nemocnici s rotavirusom tak nam dali rybiu mast , vraj je lepsia. Rybacia mast je lacnejsia ale kvalitnejsia co sa zlozenia tyka urcite bepanthen extra. Pasta je účinná a vhodná na ošetrenie odrenín, ľahkých popálenin a drobných poranení kože.


KVALITATÍVNE A KVANTITATÍVNE ZLOŽENIE LIEKU. Pomocné látky: pozri v časti 6. Popis lieku: biela až nažltlá masť s charakteristickým zápachom po rybom oleji. V pamäti Podobné Ako vyzerá PASTA S RYBÍM OLEJOM a obsah balenia. Opis lieku: biela až nažltlá masť s charakteristickým zápachom po rybom oleji. Držiteľ rozhodnutia o registrácii a výrobca.


U dojčiat na liečbu zaparenín a pri plienkovom zápale pokožky. Na olivový olej sa svojím zložením ešte viac podobá husacia masť , ktorá má menej nasýtených tukov ako bravčová masť , čo sa prejavuje i na jej väčšej tekutosti pri izbovej teplote. Masť i olivový olej sú zdravé a ich používanie sa nevylučuje. Spektrum konzumovaných tukov by malo aspoň čiastočne . Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok.


Zinková masť má vyslovene mastné zloženie , vďaka ktorému sa ľahko nanáša. Je bielej farby (zinok) a pri malom množstve sa dá vmasírovať do pokožky bez toho, aby zanechala fľaky. Pri väčšom množstve ostáva na pokožke biela.


Použitie: Nanáša sa na zapareniny a pôsobípreventívne. Upokojuje a hojí pokožku podráždenú mechanickým spôsobom(trením plienok), hojí zaparenú pokožku a zapareniny. Niektorým sa osvedčila klasická rybacia masť , iné nedajú dopustiť na Sudocrem, obľúbený je Bepanthen či krém na zapareniny od Weledy. My sme používali rybaciu masť od Galvexu, žiadne vlhčené utierky (len vonku na ruky :oops: ), po kakaní dnu, som . Zloženie : Petrolatum, Lanolin, Cod liver Oil, Zinc Oxide, Aqua, . Max Detská masť proti zapareninám - Masť je určená na starostlivosť o jemnú a citlivú pokožku pod plienkami.


Príspevkov: - ‎Autorov: mne zas imazol nepomohol vobec. Chýba: zlozenie Zapareniny? Predtým som vyskúšala viacero mastí na zapareniny, ale nebolo to ono.


Dávam ho hlavne, keď má redšiu stolicu pri prerezávaní zúbkov a vyhneme sa podráždeniu. Zinkovú masť mi odporučila kamarátka, ktorá mi tvrdila, že mi pomôže pri boji proti môjmu drobnému akné. Keďže iné nezaberalo, vybrala som sa do lekárne a mastičku kúpila. Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že zabrala perfektne - výsledky som videla po pár dňoch, hovorí Lenka (27).


Obsahuje až tuku v podobe lososového oleja. Vlastnosti: (pozri Kronch Salmon Oil). Bravčová masť : Používame iba potravinársku bravčovú masť , teda rovnakú ako sa používa pre ľudskú spotrebu.


Rybia múčka: Pozri vyššie. Masť sa roztaví a nastrieka na suché a .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba