Riečny kameň nitra

Spoločnosť ponúka dovoz a odvoz sypkých materiálov, štrkopieskov, rôzne frakcie drvených kamenív, riečne kamenivá do záhra rôzne druhy pieskov. Zabezpečíme vám najčastejšie používané sypké materiály v stavebníctve, ostatné frakcie štrkopieskov ako aj kameniva. Doprava sklápacími vozidlami do t. Vyberte si dekoračné okrúhliaky z prírodného kameňa. Biely, čierny,sivý,červený, zelený, náš výber je široký.


Všetky firmy z oblasti Štrk, piesok, štrkopiesok v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu firiem.

Okrasné dekoračné kamenivo. Murovací kameň modrý, čierny štiepateľný. Dekoračný kameň červený. Zoznam slovenského internetu na Azet Katalógu. Pozrite si firmy v zozname, prehľadne usporiadané podľa kategórie, lokality.


OBI online a vo Vašej OBI predajni! Ponukám riečny prány strk-piesok-na hrubý betón a potery, polosuchý betón,piesok pod zámkovu. Príjmeme zeminu na úpravu dvora Nitra Dražovce.


Kamenné obklady, kamenné dlažby, dlažobné kocky, kamenné mozaiky, murovací kameň , dekoračné kamene , gabióny.

Našou hlavnou pracovnou činnosťou je ťažba a . Lomový kameň z týchto lokalít sa používa na spevňovanie korýt vodných tokov, svahov a ako murovací materiál pri oporných múroch. Najhrubšie frakcie spĺňajú podmienky na ich použitie v potravinárskom priemysle, saturačný vápenec pre cukrovary a ako surovina na výrobu vápna. Obklady, dlazby, kamene pre zahradu, okrasne kamene ,štrky,monolity.


Predaj prirodneho kamena. Prírodný kameň sprevádza človeka od počiatku jeho bytia a právom si zasluhuje veľkú pozornosť architektov a stavebníkov. V súčasnej histórii novodobého staviteľstva prechádza ďalšou renesanciou.


Jeho miesto je všade tam, kde chceme zdôrazniť hodnotu, silu, krásu a pravdivosť prírodného materiálu. A teraz k tomu čo sa asi pýtaš: kameň alebo štrk chceš asi nasypať do čerstvého betónu aby si ušetrila betón, nie? Ale napadá ma tiež, či si nepletieš pojmy lomový kameň (niekto tak volá drvený štrk) a štrk, trebarz riečny. Granuly, dryina, kamenný prach, riečny štrk, horninová drvina, drvený a mletý kameň , kamenné zmesi,, Piesok. Najširšiu ponuku prírodného kameňa , kamenných obkladov, dlažby alebo interiérového obkladu nájdete u nás.


Kameň máme skladom a priamo od výrobcu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba