Pratel 10tbl

Paralizuje svalstvo parazitom. PRATEL odčervovací tablety pro psy tbl. Dávkování je tableta na 5-kg hmotnosti dle rozpisu v detailu. Doručenie v Bratislave ZADARMO.


Online lekáreň overená zákazníkmi, najlepšie ceny.

Proti hlístam a iným parazitom. Pratel , tbl na sklade. Nie je viazaný na lekársky predpis. Legislatívne zatriedenie. Registrované veterinárne lieky. Kód štátnej autority (UŠKVBL). Názov produktu podla UŠKVBL. Odkazy na odborné recenze.

Kompletní informace k výběru. Charakteristika: Účinkuje proti dospelým a vývojovým formám pásomníc, tým že poškodzuje pokožku cudzopasníka. To umožňuje pôsobenie črevných enzýmov hostiteľa, čo spôsobí smrť cudzopasníka.


Prezri si u nás pratel tbl a porovnaj ceny v 10. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Vysokokvalifikovaná lekárenská starostlivosť, široký sortiment liekov a doplnkov výživy, konzultácie, poradenstvo, iné doplnkové tovary. Gatunki docelowe: Pies, Kot.


Skład: tabletka zawiera mg prazikwantelu i 1mg embonianu pyrantelu. Właściwości farmakologiczne (działanie): Prazikwantel odznacza się wysoką skutecznością w stosunku do wszystkich gatunków tasiemców, zarówno postaci dojrzałych jak i larwalnych. Zwiększa przepuszczalność . Nahlásit Citovat Vložit příspěvek. Neregistrovaný uživatel. PRATE tbl sú tablety pre psov určené na liečbu parazitóz vyvolaných nasledujúcimi parazitmi: Toxocara canis, Toxascaris leonina, Uncinaria stenocephala, Ancylostoma caninum, Ancylocystoma tubaeforme, Echinococcus granulosus, Echinococcus multicularis, Dipylidium caninum, Taenia spp.


SAŽETAK KARAKTERISTIKA LEKA. Omlouváme se, ale požadovaná položka nebyla nalezena. Je možné že byla již z nabídky vyřazena. ZÚSTAŇTE V OBRAZE S NÁMI.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba