Maskacova folia na auto

Veľmi obľúbené maskáčové fólie. Aj pri polepe malých častí auta určite ozvláštnia a osviežia celkový dizajn. Najzaujímavejšie sú pre zákazníkov arktická maskáčová fólia v lesklom a matnom prevedení.


Zoradiť podľa: Predvolené, Názov . E-shop zameraný na samolepiace wrap fólie - Karbonové, matné, lesklé, maskáčové, perleťové a iné wrap fólie.

Plasti dip spreje - tekutá fólia. Rezaná nálepka, rezané nálepky podľa vašich návrhov. Môžete si fóliou potiahnuť buď časť vozu alebo kompletne celé vozidlo. Fólia sa používa na zakrivené plochy, nárazníky, komplikované otvory a tvary, veľké plochy, motocykle, kolesá, nábytok, . Fóliu upravíme podľa požiadaviek zákazníka (napr. pri objednávke m príde v celku, nebude to rezané na metre). Tištěná samolepící 3d folie s kanálky v lepidle.


Tvarovatelná a tepeně roztažitelná. Rozmer fólie je 100cm x 152cm.

Táto fólia patrí medzi najkvalitnejšie na trhu. Je samolepiaca, ľahko tvarovateľná, vhodná aj na rôzne tvarované povrchy. Fólia má vysokú odolnosť a ako jedna z mála je možné ju lepiť aj na exteriér. Najčastejšie využitie si . Obchod so zlatou pečaťou Overené . Púštna maskáčová fólia nalepená na celom aute: Pustna maskacova folia na aute jeep - TaishiFolie. Výhody: - neprehliadnuteľný vzhľa púta pozornosť okolia.


Nevýhody: - kratšia životnosť ako liata fólia. Maskáčová karbónová folia vzor Tráva (š. 52m). D karbónová folia s AIR FREE zelená (š. 52m).


Biela maskáčová fólia určená na auto , interiér aj exteriér. SKLADOM, odosielame ihneď. Bílá maskáčová fólie je určená na auto , interiér a exteriér. Rozměr fólie je 152cm x 1cm.


Tato fólie patří mezi nejkvalitnější na trhu. Je samolepící, lehce tvarovatelná, vhodná také na různě tvarované povrchy. Fólie je vysoce odolná a jako jednu z mála je možné ji lepit také na exteriér.

Samolepící wrapové fólie určené zejména na polepování karoserie vozů. V nabídce mnoho bláznivých variant. Od carbonu, přes maskáč a sticker bombing, až po 3D měnící se hologramy v závislosti na úhlu.


Wrap designové fólie , Novinky v E-shopu - Autodoplnky. Karbonova folia, matna folia, maskacova folia , auto nalepky. Aj vy by ste chceli vytunovať vaše auto maskáčom? Tentokrát sme poliepali Jeep Wrangler maskáčovým vzorom aplikovaným na auto fólii. Zaujímavé auto zvýraznené o maskáčový vzor určite majiteľa odlíši, ale zároveň maskuje.


Záleží už len od prostredia do ktorého pôjde. AUTO PRED POLEPOAko .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba