Heluz cenník 2017

Cenník pre SR platný od 1. Vyrábame tehly s rôznymi parametrami, stropy, preklady a komíny. Ponúkame tiež materiály na murovanie - lepidlá na tehly, tepelnoizolačné malty, omietky a izolačnú penu. CENNÍK pre SR platný od 1. Stavebniny Mlyn Tomášov.

Vášho výberu v elektrodome HEJ. Platnosť poukážky je do 31. Máme najlepšie ceny v regióne. Predaj tehly Heluz a Porotherm. HELUZ STI brúsené v hodnote 2EUR.


Overené stavebniny, výborná cena tehly a doprava až na stavbu. Ponúkame keramické preklady nad okná a dvere, ktoré sú vhodné pre použitie vo vonkajších aj vnútorných stenách. V sortimente nájdete nosné aj ploché preklady.

Pohľadové strany výrobkov majú tehlové vyhotovenie a tvoria vhodný podklad pod omietku. Pri použití v obvodových stenách sa z dôvodu . Výhody tehly Heluz 50: - podľa normy, ktorá je však stará, netreba zatepľovať. Nevýhody tehly Heluz 50: - je drahá - ťažko sa z nej stavia, má vysokú hmotnosť, minie sa veľa malty, lepidla - je krehká, takže pevnosť síce vyhovuje, ale nič moc na vŕtanie a pod. Zdravím všetkých, na jar začíname stavať domček, teda hrubú stavbu si dame postaviť.


Po dlhom zvažovaní sme sa rozhodli pre tehlu 44-ku. Problém ale nastal pri výbere konkrétneho výrobcu tehly. Na trhu sa nachádza viacero značiek - Porotherm, TermoBRIK alebo Heluz - a nevieme sa rozhodnúť . Dĺžka tehly 290mm, šírka 140mm, výška 140mm.


Odber je možný okamžite, v Humennom. Příčka zděná ( Heluz , Porotherm, …) tl. Svými tepelněizolačními. Letos budem s ženou začínat stavět.


Materiál máme keramické tvárnice, ale nevím jestli mám zvolit Heluz či Porotherm? Na pohled stejné cihly, podobné vlastnosti, ale jaký je mezi nimi rozdíl krom toho že heluz je český a porotherm rakouský! Prosím poraďte jestli někdo ví který z nich má lepší vlastnosti . Dominantným vizuálnym prvkom úvodnej strany webu je 3D model domu, ktorý slúži ako navigácia k jednotlivým typom produktov.

Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. Tento ceník zednických prací slouží jako nezávazná objednávka. Nezdržujte se poptáváním a objednejte si jednoduše zedníky u nás. Jednotkové ceny obsahují samotnou práci bez materiálu a dopravu.


Do jedné nezávazné objednávky můžete vložit položky z ceníků různých profesí. Na základě vašich zadaných položek a .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba