Grand power forum

GP spúšťa výrobu hlavni. V pamäti Preložiť túto stránku ForuTopics: Posts: Last post. Welcome to Grand Power forum. Registration of new visitors, Rules of discussion and How-tos.


Moderators: Boris, Canuck223: Topics: Posts: Last post by SiteAdmin.

Discussion about Grand Power products. Zdravím, je zde někdo kdo má zkušenosti? Kdo může ukázat fotky, poznatky ze střelby, údržby atd?


Co jsem zatím četl, tak to byly jenom superlativy. Za tu cenu bezpodmíněčně nejlepší krátká zbraň, kterou znám. Výhodou je docela klidné chování při výstřelu a velmi dobrá přesnost.


Velkou výhodou je malý klopící moment a dobré, docela hluboké držení.

Myslím, že ji lze s klidným svědomím velmi doporučit. Horst: Sice nemam ani jednu, ale obe znam. G je celosvetove osvedceny pracant , o tom neni pochyby. GP je oproti nemu mnohem mladsi, ale jiz si ziskala take velmi dobrou povest.


Obe zbrane jsou vyborne na noseni a na akcni strelbu, na sportovni mirenku uz tak moc ne. Viac výsledkov z zbranekvalitne. Krátké zbraně › Jiné plasťáky V pamäti Podobné Preložiť túto stránku 4. Obě pistole mají svoje kouzlo, ale troufnu si řict že jsi neprohloupil :thumbsup:. Pistole GrandPOWER K 10 GPI ST6. Príspevkov: - ‎Autorov: Re: Grandpower Q100.


Mě by hlavně zajímal cenový rozdíl oproti K10 netušíte někdo? Měl jsem v plánu koupit K10 ale možná bych se nechal přesvědčit na toto. Taky by mě zajímalo, jestli ten jejich přednatažený úderník je ve smyslu SA nebo DAO. Vyrába ju firma Grand Power spol. Je to slovenská zbraň od slovenského konštruktéra Ing.


Pištoľ má kaliber mm Luger.

Popis: Hneď na úvod chcem s radosťou konštatovať, že to nie je kópia CZ 75. Ako sám konštruktér priznáva, . Charakteristickymi vlastnosťami pištole K 1je vysoka presnosť ,životnost a spolahlivosť. Tieto vlastnosti sú výsledkom unikatnej konštrukcie odomykania zaveru pomocou . Som poľovník ale na poľovku pištoľ nosiť nebudem takže revolver asi nie. Chcel by som niečo s čím si pojdem sem tam zastrieľať a čo možem nosiť, teda asi skor compact, kaliber luger. Ak vie niekto čo to poradiť, aké si dať mieridlá, budem rád.


Ja som, uvažoval nad glock alebo Grand power P1mk P1ultra. Nový model Grand Power Q1prekonáva všetky naše predstavy! Podľa českých policajných novín je nová pištoľ Grand Power Q1jednou z najlepších služobných pištolí súčasnosti.


Slovenské pištole Grand Power sú vo svete dobre. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.


TruRecoil have teamed up! Takze fullsize modely- Glock vs K10 tiez su cenovo porovnatelne, pripadne kachna o cca 50€ nizsie, . PUltra Mkперевесил чашу на себя, он из коробки уже оснащен всеми модификациями, разве что кроме кнопки сброса. Завтра иду в тир, обязательно отпишусь о впечатлениях. Zaujala nás novinka v portfóliu slovenskej firmy GRAND POWER. Ppištoľ s legendárnym kalibrom.


ACP je rozšírením obľúbenej rady K 1s rotačným uzamyka. Q1nezaprie svoju rodinu K1s vymeniteľnými gripmy, uzamykaním rotáciou hlavne , obojstranným ovládaním a kvalitnými polyamidom na tele zbrane GF30. Grand Power K1— самозарядный пистолет, сконструированный словацким инженером Ярославом Курациной. Основной продукцией фирмы Grandpower , Ltd.


Банской Быстрице, является самозарядный пистолет K1и его модификации. На сегодняшний момент имеется четыре . Группа создана по согласованию с GRAND POWER s.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba