Bramac vs terran

Bramac či Mediterran sú obe betónové škidle a teraz má Mediterran . Tondach, Bramac mať nebude, ale rozdiel v cene na našu strechu bol sto tisíc. Nám cena je dôležitá, tak sme dali naceniť v stavebninách stále tie, ktoré mali v akcii, najlacnejšie, a potom z tých sme vybrali farbu. Terran , Bramac , Euronit.


Máte veľký výber, v podstate si môžete skoro všetky typy zvoliť, či už sa Vám zapáči farba, tvar alebo cena. Na dome na všetkých pravych krajných asi tak po roku začala opadávať farba!

Bramac montero má však všetky Pravé krajné v inej farbe-nie hnedá ale červenohnedá! Krov musí byť preto dostatočne dimenzovaný bez ohľadu na hmotnosť krytiny. Taktiež pri krytine nie je až tak dôležitá hmotnosť ako jej robustnosť, ktorá musí takúto záťaž zniesť. V tomto je Bramac najlepší.


Ponúkame ľahké a ťažké strešné krytiny, trapézové plechy, odkvapový systém, sendvičové panely a strešné doplnky. Hlavnou výhodou je nepresiakavosť betónu,. Vašu strechu Bramac poriešime od základného plánovania až po celkové dokončenie.


Vďaka nepresiakavosti betónu hmotnosť . V priebehu rokov sa trvale spevňujú napriek extrémnym poveternostným podmienkam alebo krúpam.

Strešné škridly Bramac sú v priemere o 25 . Strechy Bramac - strešná krytina Klasik s úpravou Protector stále čistá. V ponuke Bramacu ide o bestseller - dlhodobo najpredávanejší model škridly na Slovensku. Ak sa preň rozhodnete, určite neurobíte.


Bramac MAX 7°, ktorá vďaka integrovaným kovovým prvkom v hornej časti ešte lepšie zamedzuje prieniku vody pod krytinu - vysokokvalitná podstrešná. Predaj a montáž betónová krytina Bramac , farebná škridla na strechu, Klasik, Max Rímska, Moravská, Protector, lacná, akcia. Akcia plechová krytina od 4. Při výběru střešní krytiny se musí brát v úvahu jak nosná střešní konstrukce (krov nebo strop, který přenáší zatížení), tak i tvar a sklon střechy a její. Základná škridla je základným prvkom pokrývania strechy, nakoľko táto škridla sa ukladá na viac ako celej plochy strechy.


Dodávané množstvo základnej škridly je v násobku 42ks. Pri objednávke vložte do POZNÁMKY základnej škridly farbu ! Príchytky škridiel Bramac Clip - s jednoduchou a rýchlou inštaláciou bez potreby náradia, pre použitie na napredávanejšom modeli krytiny Bramac Klasik, v rozmeroch pre. Ponúkame betónové krytiny od výrobcov: BRAMAC KM BETA LEIER TERRAN.


ADRIA TEGALIT KLASIK MAX 7. REVIVA RÍMSKA MORAVSKÁ RENOVA. Betónová krytina BRAMAC. Prečo sa rozhodnúť pre BRAMAC ? Kvalita preverená v extrémnych poveternostných podmienkach.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba