Betonova platna na kluc

Realizácia základov na kľúč. Podľa Vašich predstáv a návrhov architekta zrealizujeme ecozákladovú dosku na kľúč. Teraz vidim, aky je rozdiel, ak si to robime svojpomocne, alebo na kluc. Stiahnutie ornice a úprava terénu.


Osadenie stavby na pozemku podľa plánu, určenie výšky základovej dosky.

Vykopanie základových pásov. Osadenie hromozvodov, chráničiek na prestup vody a kanalizácie. Zabetónovanie základových pásov. Uloženie debniacich tvárnic, zaliatie betónom.


Teda nielen samotná betónová platňa , ale aj ostatné súčasti, ako základy, izolačná vrstva či prípojky . Samotná základová doska je tvorená betónom. Pod ňou sa nachádza nemenej významná časť základov – izolácia, ktorá tvorí kontaktnú vrstvu medzi betónovou časťou stavby a podložím (pôdou). Izolácia chráni stavbu od vplyvov podzemných vô vlhka a zároveň zabraňuje únikom tepla zo stavby.

Pri našich montovaných . Garantujeme dodávku na kľúč od naplánovania projektu až po úspešnú a efektívnu realizáciu základovej dosky. Ak ste sa rozhodli postaviť si dom, nezabúdajte, že dobré postavené základy sú prvým krokom pre kvalitne postavený dom. Urobiť základy neznamená iba naliať betón do vykopanej jamy.


Pozrite si krokov ako urobiť základy domu a základovú dosku (aj svojpomocne): 1. Samozrejme, nemyslíme tým miešaný drink, ale po úspešnej stavbe môže prísť na rad aj ten. Pred betónovaním si naznačíte plochu, kde budú stáť základy, napríklad drevenými doskami. Ako prvú vrstvu použite štrk a naň položte ešte kari sieť.


Zabezpečí, aby betónová platňa vydržala väčšiu záťaž, akou je . Táto nerovnomernosť vplýva aj na nutnosť „dvihnutia“ základov, čo navyšuje cenu a náklady na výstavbu – najmä z hľadiska väčšieho objemu betónu do obvodov. V našej ponuke moderných drevostavieb môžete nájsť už pomerne veľké množstvo domov, ktoré . Pred uložením čerstvého betónu je potrebné debnenie navlhčiť, aby nebralo vodu z čerstvého betónu a aby sme zamedzili vzniku zmrašťovacích trhlín. Rovnako odporúčame schladiť aj výstuž.


Na realizáciu špeciálnych konštrukcií sú obyčajne k dispozícii obidve skupiny debnení – systémové aj tradičné. Betónové základy typu U – minimálna výška . Skúste to tiež, služba je zadarmo.

Základy pod garáž - schéma. Ako zhotoviteľ stavby zodpovedáme za časovú harmonizáciu prác a zabezpečenie plynulého priebehu stavby.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba