Zvukotesne dvere

Protihlukové dvere využijete nielen v pracovných priestoroch, ale aj doma. Chcete si zachovať súkromie v spálni, v kúpeľni alebo na WC? Možnost protipožární úpravy pro laminované dveře. Klikněte pro více informací. Dvere so zníženou priezvučnosťou.


Vyrůstá vám doma budoucí hudební hvězda nebo se vaše děti jen tak běžně přou o všechno možné?

ZVUKOVO IZOLAČNÉ DVERE ponúkame v otočnom prevedení. Zvukovoizolačné dvere SAPELI. Tieto dvere Vám umožnia oddeliť hlučné priestory ako sú chodby, schodištia od bežných prevádzkových priestorov. Základné dvere so zvukovou nepriezvučnosťou v našej ponuke sú dvere drevené, opatrené prahom so stupňom protihluku 27dB. Máme v ponuke ďalšie neprievučnosti 32dB, 37dB, rovnako až po 42dB prípadne vyššie , . Vyberte si protihlukové dveře s útlumem 3 či dB.


Zvolit si můžete z našich modelů plných dveří, ideálně v klasickém falcovém provedení. Bežné interiérové dvere z PVC, drevotriesky eliminujú hluk v rozmedzí – 30dB.

Pre dosiahnutie väčšieho odhlučnenia treba špeciálne zvukotesné dvere , ktoré sa od bežných líšia len vnútornou štruktúrou. Dajte si ich po zmeraní hluku odborníkom vyrobiť na mieru, aby zbytočne izolácia neprevyšovala . Užívejte si pohodu v klidu domova. Pořiďte si protihlukové dveře určené pro byty v panelových domech a nechte starosti i hluk za nimi.


Speciální dveře dodáváme dle vašeho přání! I když tento specifický sortiment zaručuje vysokou kvalitu a funkčnost, nemusíte se bát klást vysoké estetické nároky. Tyto dveře jsou totiž moderní a designové. Hluk může být někdy otravný, jak v práci, tak doma při odpočinku.


Proto nabízíme zvukotěsné dveře , které vám zaručí . Interiérové dveře POL-SKONE zvukotěsné , falcový systém, rám je z jehličnatého dřeva obložený HDF deskou, křídlo je vybaveno padacím těsněním, v součinnosti se zárubněmi jsou dveře schopny zvýšit zvukotěsnost až o db. Na výběr hliníkové ozdobné lišty. Výplň tvoří plná dřevotříska . Jde o to, ze my mame pouze protipozarni dvere na klasicke puvodni kovove zarubni, co tu byla a hluk z chodby me zacina cim dal tim vic otravovat.


Zvuk vytahu, praskani dverma, rozhovory, . Použitím zvukotěsných dveří dle příslušné zvukové izolace zabráníme nevyžádanému hluku anebo zvuku, aby nevcházel dovnitř či pryč z místnosti. Tímto docílíme nejen komfortu, ale i klidného prostředí. Dveře josu speciálně konsturovány a doplněný o zvukoizolační doplňky.

Dveře tvoří speciální konstrukce doplněné zvukoizolačními doplňky.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba