Zinkova strecha

Spoľahlivé plechové strechy z masívneho prírodného titánzinku od značkového výrobcu RHEINZINK sú bezúdržbové, ekologické, vynikajú vzhľadom a dlhou životnosťou. Výrobce: Cinkarna Celje d. Titancink je výrobek, který je přizpůsoben pro pokrývání všech šikmých ploch se sklonem nad 5° (plechové střechy , stříšky, terasy) v nejrůznějších tvarech (rovné, obloukovité.), vysoká poddajnost a pružnost uspokojí všechny architektonické požadavky. Predstavuje systém modulov z prefabrikovaných materiálov.


Zhotovenie modulov sa vykonáva konkrétne pre ten ktorý objekt, vo farebnom . A téměř let se jako titanzinek RHEINZINK používá na kovové střechy po celém světě.

V této podobě si za téměř půl století přírodní titanzinek získal prestiž kvalitou, spolehlivostí a nadčasovou krásou. Plechová střecha z titanzinku je bezúdržbová a poskytuje spolehlivou ochranu Vašemu objektu. Vhodně zvolené funkční . Lištové systémy – spôsob drážkovania vychádza z pôvodného spracovania hutného zinku.


Použitím lištového systému na streche sa zvýraznia profily drážok, a tým aj tvar celej strechy. Profily drážok sú výraznejšie ako pri klasickom pokrývaní na dvojitú stojatú drážku. Medzi staršie spôsoby použitia patrí . Minimálny sklon strechy °. Materiál obojstranne žiarovo pozinkovaný oceľový plech s lakoplastovou úpravou.

Keď sa ukázalo, že zinok má oveľa lepšie mechanické vlastnosti ako predchádzajúce kovové strešné materiály, výrobcovia začali ešte zlepšovať jeho kvality. Zliatina zinku a titánu je nielen pevná, ale aj efektná krytina. No najbežnejšou kovovou krytinou súčasnosti je pozinkovaný plech, ktorý sa bez údržby . V přímořských oblastech na pobřeží mezi 40 . Na povrch oceľového plechu sa v procese výroby nanáša tenká vrstva zinku , ktorá dlhodobo zabraňuje korózií vplyvom vlhkosti vzduchu. Niektorí výrobcovia používajú . Nájdete ich na rodinných domoch, garážach, či prístreškoch. Kým strechy z hliníkového plechu veľa pozornosti nevyžadujú, tie z pozinkovanej ocele sa bez vašej starostlivosti nezaobídu.


Tentokrát sme pre pripravili podrobnosti o streche pultovej. Pultová strecha je jednoduchá a funkčná, a to sa odzrkadľuje na nižšej cene oproti ostatným typom šikmých striech. Hliníkové a zinkové krytiny sú kvalitnejšie, medené a titán- zinkové patria medzi krytiny s najdlhšou životnosťou. Materiál plechovej krytiny tvorí ochranná fólia z PVC, vrchný lak, 2-násobná vrstva základného náteru, pasivácia, zinkový povlak, oceľový plech a antikondenzačná vrstva. Dlhoročnú funkčnosť, ktorá sa počíta na viac než polstoročie, zaručuje okrem profesionálnej montáže a kvalitného vstupného materiálu . Zinok Čistý zinok dobre odoláva atmosférickej korózii a vplyvom počasia získava príťažlivú patinu.


Strecha vľavo je pokrytá zinkovým plechom. Zloženie 9 Zn Výpary zinku sú . Moderná krytina pre novostavby a rekonštrukcie. Jednoduchý a minimalistický vzhľad krytiny Lindab Click SRP ju predurčuje hlavne na moderné stavby s originálnou architektúrou a nízkymi sklonmi.

Rovnako však dokáže dodať starším objektom osobitý vzhľa výsledkom čoho je odolná a kvalitná strecha na niekoľko . Slovensko - strešný systém, strecha a strešné doplnky pre Vašu strechu. Ten najlepší strešný systém plechovej krytiny pre vašu strechu. Nevyžaduje drahé prídavné komponenty strešnej konštrukcie, ako je tomu v prípade použitia alternatívnych ťažkých strešných krytín.


Strešná falcovaná krytina ELEGANT je nadčasovým výrobkom za nízku cenu. Pri veľkom výbere profilácie a materiálov, ako napr. Splněním snu každého architekta je pak kombinace neošetřené dřevěné fasády, která bude v čase přirozeně zvětrávat, s titan- zinkovou střechou , která v čase také zvětrává a mění svou podobu. Bude Vás zajímat: Dřevěná fasáda je lepší natřená nebo zešedlá? Podívejme se však na plechové střechy . Balex Metal - není plech jako plech.


Je důležité zdůraznit použití oceli o vysoké kvalitě, s odpovídající tloušťkou zinkových a polyesterových povlaků. Dodatečným trumfem výrobků . Vysrazeni zinku I ~falz dach n zinkova strecha spojovana na drazku I ~ferrit n met.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba