Strechymartin

Venuje sa aj výrobe falcovaných strešných krytín, parapetných dosiek PVC okien a atypickej výrobe klampiarskych prvkov ku krytinám a delených plechov na požiadanie. Kompletné stavebné práce, rekonštrukcia starých striech, pokladanie zámkových dlažieb, búracie práce, oplotenia, prestavby bytových jadier, výroba nových striech a krovov. Pokrývačské, klampiarske, tesárske a stolárske práce. Zameraním firmy METAL SKOBA je výroba a montáž odkvapových systémov a ľahkej strešnej krytiny.


Spoľahnite sa na profesionálov.

Pracujeme aj podľa požiadaviek klienta. Martin - strešná krytina TONDACH - rekonštrukcia strechy – plechové strechy – betónová strešná krytina CREATON - montáž strešných okien – strechy Mediterran – strechy KJG – plechové strechy Blachotrapez – strešná krytina Bramac - talianska strešná krytina LA ESCANDELLA - tesárske práce - klampiarske . Porovnajte firiem v lokalite Martin : STRECHSTAV - Martin Zeleňák, Dušan Ďurík - Klampiarstvo, pokrývačstvo, SAVKY Martin Savkuľak, Stavebná činnosť - Mário. PREDAJ STREŠNÝCH KRYTÍN.


VYBERTE SI Z NAŠEJ PONUKY. Zaoberáme sa kompletnou montážou krovov a striech s dlhoročnou skúsenosťou. Daniel Macík - PROFI STRECHA.


Aktuálne ceny rekonštrukcie a zateplenia plochej a šikmej strechy pre bytové domy.

Zateplenie striech podľa tepelnotechnickej normy. Striekané izolácie - zateplenie stropu, strechy , podkrovia, základov - Bratislava, Košice, Martin , Dolný kubín, Orava, Liptov, Čadca. Pôsobíme hlavne na strednom Slovensku, avšak rukopis našej práce sme zanechali aj v ostatných častiach Slovenska a na Morave. Predaj stavebných materiálov so zameraním na strechy , strešné krytiny a doplnky pre strechy , komínové a odkvapové systémy, strešné okná, ktoré spĺňajú nielen funkčné kritéria ale aj estetické, keďže strecha je korunou stavby. Abychom zajistili kompletní střešní servis, doplnili jsme naši nabídku o zednické práce.


Díky nim dokážeme vytvořit pro naše zákazníky nejen novou střechu , ale i funkční prostor pod ní. Nedovoľte vašej streche prerásť hrdzou a predĺžte životnosť vašej krytiny. Sme špecialisti na natieranie striech na Slovensku aj v Čechách. Nabízíme kompletní služby v oblasti montáže střech, klempířství, tesařské práce, montáže střešních oken, či zahradních domků.


Naši pracovníci jsou skutečnými profesionály ve svém oboru. Dbáme o to, aby se jejich kvalifikace neustále zvyšovala. Precizně odvedená kvalitní práce, kterou za sebou nechávají, je toho důkazem. K dobré práci samozřejmě patří také zásady, jako jsou . Otváracie hodiny: Po - Pia: 07:- 16:00.


BigMat Slovakia družstvo BigMat Drevostav Zvolen BigMat Stavebniny Skalica BigMat Remot Poprad BigMat Centar Partizánske BigMat Eurotop Holice BigMat Medop strechy. SK - Nové obchodné príležitosti pre firmy. Vy si zadáte dopyt jednoducho, rýchlo a zadarmo.

Strechy - Martin - Žilinský kraj - AAA DOPYT. Databáza dopytov, katalóg dodávateľov a sprostredkovanie obchodu - to všetko na jednom mieste. Druh zariadenia: ambulancia zubného lekárstva. Odborné zameranie: zubné lekárstvo.


Miesto prevádzkovania: ambulancia 3. Juraj Strecha ako zubný lekár. Poskytovateľ: eurodent MEDIMA, s. Se všemi druhy střešních krytin. Natírání střech a plechů.


Okapní systémy, falcované krytiny a plechování. Střechy , okapy i špatně dostupná místa. Umělecké kování na zakázku.


Opravy štítů, hřebenů a komínu a jiné . Realizujeme kvalitní a levné střechy (ploché, plechové, taškové, eternitové), nátěry střech a nátěry klempířských prvků. Nabídka kompletních realizací nových střech, zateplení, opravy a rekonstrukce starých střech.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba